نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    یاسوج
    پست
    128

    مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    به نام خدایی که مث کوه پشتمه
    سلام
    آخرین ویرایش به وسیله iman0111 : یک شنبه 22 بهمن 1396 در 06:22 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    بعد از اينکه کانکشن mysql ز زدي اين دستور رو بزار
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");

    ميشه اينجوري
        $connect = mysql_connect('..','...','...')or die('can not connect to Mysql Server ');
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leaping
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران از سنندج
    پست
    480

    نقل قول: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    فایلی رو هم که داری اینارو توش اجرا میکنی باید با یونیکود UTF_8 ذخیره کنید.
    البته توصیه میکنم از notpad خود ویندوز استفاده نکنید و از Notpad++ یا سایر ویرایشگرها استفاده کنید و از یونیکد UTF_8 without bom استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    سلام صفحه php رو چی اون رو هم utf8 کردین ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    مشکل همون کوئر set name هستش که البته وقتی ؟ تبدیل میشه دیگه قابل برگشت هم نیست !!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    یاسوج
    پست
    128

    نقل قول: مشکل در نمایش حروف درون دیتابیس بر روی صفحه

    الله هم صل علی محمد و آل محمد
    آخرین ویرایش به وسیله iman0111 : یک شنبه 22 بهمن 1396 در 06:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 11:32 صبح
  2. مشکل در نمایش گالری از دیتابیس
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 11:50 صبح
  3. سوال: مشکل در نمایش حروف فارسی
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 22:06 عصر
  4. مشکل در نمایش ساختار درختی دیتابیس و جدول ها
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 16:59 عصر
  5. نمایش اطلاعات درون دیتابیس
    نوشته شده توسط kasra515 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •