نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

    با سلام

    دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه

    میخواستم بدونم من 5 تا Textbox دارم

    می خوام تو رویداد Load فرم خودم textbox هام رو با دستورات Linq To SQL از جدولم پر کنم

    چطور عمل کنم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

    نقل قول نوشته شده توسط ali_general مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه

    میخواستم بدونم من 5 تا Textbox دارم

    می خوام تو رویداد Load فرم خودم textbox هام رو با دستورات Linq To SQL از جدولم پر کنم

    چطور عمل کنم؟

    ممنون
    سلام
    روش درست این کار اینه که اون TextBox ها رو به اطلاعات Bind کنی. دیگه بقیه‌ی کار رو خودش انجام می‌ده.

    صبا صبوحی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    نقل قول: عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

    یعنی در حالیکه خیلی راحت میشه با 2 خط کد Datagrade رو پر کردن... نمیشه Textbox رو با SQLtoLinq پر کرد؟

    باز م ممنون از پاسختون

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    55

    Lightbulb نقل قول: عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

    سلام دوست من.

    شما یه کاری بکن.
    اول این کویری رو اجرا بکن. فقط به جای DataSource اون چیزی که داده ها رو ازش می خونی رو قرار بده. حالا مثلا db.Tbl_Test (به هر حال)

    کویری:



    var q= (from a in DataSource select a).SingleOrDefault();

    فرض اینکه جدولت فیلد های ID,Name,Family داره به این شکل عمل بکن



    TextBox1.Text=q.ID;
    TextBox2.Text=q.Name;
    TextBox3.Text=q.Family;



    خب الان TextBox ها حاوی مقدار هستن. فقط یادت نره DataSource همون جدولت هست.....
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 در 19:01 عصر دلیل: اشتباه چاپی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    نقل قول: عمل نمایش اطلاعات جدول در TextBox ها بوسیله Linq

    مرسی دوست من

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات موجود در TextBox در یک فایل Word
    نوشته شده توسط Scartage در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:43 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات چند جدول در یک gridview بوسیله linq
    نوشته شده توسط omega_pc در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1391, 19:17 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 14:18 عصر
  4. سوال: نمایش اطلاعات جدول بدون کنترلهای داده
    نوشته شده توسط minamorsali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 16:09 عصر
  5. نمایش اطلاعات جدول دیگر در DataGrid
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1387, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •