نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توان تمامی آیتم های لیست باکس را در حافظه کلیپ برد کپی کرد ؟

  1. #1

    Question چگونه می توان تمامی آیتم های لیست باکس را در حافظه کلیپ برد کپی کرد ؟

    سلام . مطابق شکل زیر من یک لیست باکس دارم با چندین آیتم . می خواهم وقتی روی باتن کلیک کردم همه آیتم های لیست باکس در حافظه کلیپ برد صورت زیر همی کپی برداری شود. لطفا راهنمایی کنید. البته من کپی یک آیتم رو بلدم که وقتی روی آیتم کلیک شد اون آیتم در حافظه کپی شود . میخواهم حالا وقتی روی باتن کلیک شد همه آیتم ها کپی شود . کدی که خودم بلدم رو میذارم :

    string SelectedItem = "";
    foreach (object object1 in lstOne.SelectedItems)
    {
    SelectedItem += object1.ToString();
    }
    Clipboard.SetText(SelectedItem);


    Berenj.PNG

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان تمامی آیتم های لیست باکس را در حافظه کلیپ برد کپی کرد ؟

    البته خودم تا یه جایی رو موفق شدم ولی مشکلم با اینتر هست . چگونه هر آیتم را اینتر بزنم ؟

    //آیتم ها را در حافظه کپی می کند
    string SelectedItem = "";
    foreach (object object1 in lstOne.Items)
    {
    SelectedItem += object1.ToString()+"\n";

    }
    Clipboard.SetText(SelectedItem);

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان تمامی آیتم های لیست باکس را در حافظه کلیپ برد کپی کرد ؟

    البته با یه ترفند دیگه به جواب نهایی رسیدم :


    for (int i = 0; i < lstOne.Items.Count; i++)
    {
    richTxtKeywords.Text += lstOne.Items[i].ToString()+"\n";
    }
    richTxtKeywords.SelectAll();
    richTxtKeywords.Copy();

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان تمامی آیتم های لیست باکس را در حافظه کلیپ برد کپی کرد ؟

    اینطوری بهتره بدون ترفند ...تو رویداد کلیک دکمه بنویسید

    try
    {
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    foreach (object row in listBox1.SelectedItems)
    {
    sb.Append(row.ToString());
    sb.AppendLine();
    }
    sb.Remove(sb.Length - 1, 1); // Just to avoid copying last empty row
    Clipboard.SetData(System.Windows.Forms.DataFormats .Text, sb.ToString());
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونه آیتم های لیست باکس را در اکسل بریزم؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1393, 14:57 عصر
  2. چگونه بخشی از آیتم های لیست باکس را حذف کنیم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1393, 21:56 عصر
  3. سوال: چگونه آیتم های لیست باکس را در فایل اکسل ذخیره کنم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:59 عصر
  4. چیدن برخی آیتم های لیست باکس در کنار هم
    نوشته شده توسط Neo1x2x3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 16:37 عصر
  5. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •