نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Include Footer in main page

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    33

    Question Include Footer in main page

    سلام.
    من توی یک پروژه هدر و فوتر صفحه اصلی/کل صفحات رو توی یک دو فایل header و footer گذاشتم.

    این به حساب صفحه اصلیه :

    <?php
    include('model/database.php');
    include('model/post.php');
    include('model/post_db.php');
    include('model/category.php');
    include('model/category_db.php');
    include('view/header.php');

    ...
    ....
    .....
    ......
    .......
    ......
    .....
    ....
    ...


    /*
    * include footer
    */
    // Get the list of categories for show in footer.php
    $categories = CategoryDB::getCategories();
    include('view/footer.php');
    ?>


    در خطوط 2 تا 8 من فایل هایی رو که لازمه include کردم. در خط 31 من یک لیست دسته بندی ها از دیتابیس رو توی یک متغییر ذخییره کرده و میخوام که وقتی به خط بعدی رفت و footer رو include کرد ، این متغییر هم به همراهش به footer بره و اونجا کارمو باهاش انجام بدم.
    خوب الان مشکل اینه که من به این متغییر categories در footer دسترسی ندارم.

    مشکل کار من کجاست ؟
    باید به روش دیگری این کار رو انجام بدم‌؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: Include Footer in main page

    بالای صفحه فوتر، بنویسید:

    global $categories;

  3. #3

    نقل قول: Include Footer in main page

    کد فوتر رو بگذارین. اگه با تابع کار نکرده باشین، باید بتونید به categories$ دسترسی داشته باشین و نیازی به global نیست ولی اگه از تابع استفاده کردین، باید داخل تابع از global برای دسترسی به متغیرهای سراسری استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    33

    نقل قول: Include Footer in main page

    خوب راستش این کد صفحه اصلی هستش که من تو کد بالا حذفش کردم.


    <?php
    include('model/database.php');
    include('model/post.php');
    include('model/post_db.php');
    include('model/category.php');
    include('model/category_db.php');
    include('view/header.php');

    if(isset($_POST['action'])) {
    $action = $_POST['action'];
    } else if(isset($_GET['action'])){
    $action = $_GET['action'];
    } else {
    $action = 'show_posts';
    }

    if ($action == 'show_posts') {

    //Show All posts
    $posts = PostDB::getPosts();
    include('posts.php');

    }



    /*
    * include footer
    */
    // Get the list of categories for show in footer.php
    $categories = CategoryDB::getCategories();
    include('view/footer.php');
    ?>


    اینجا همونطور که میبینید 17 ت 23 حتما اجرا میشه و تو خط 21 از include استفاده شده و متغییر خط 21 رو بدون مشکل میفرسته.
    اینجا خط 32 هم اجرا میشه خوب مطمئنن و محتویات فوتر هم بارگذاری میشه. فقط مشکل اینه که من نمیتونم از categories که فرستادمش به Footer ، استفاده بکنم.

    این هم کد Footer



    </div><!-- /.blog-main -->

    <div class="col-sm-3 col-sm-offset-1 blog-sidebar">
    <div class="sidebar-module sidebar-module-inset">
    <h4>About</h4>
    <p>Etiam porta <em>sem malesuada magna</em> mollis euismod. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.</p>
    </div>
    <div class="sidebar-module">
    <h4>Catogeries</h4>
    <ol class="list-unstyled">
    <?php foreach($catogeries as $category):?>
    <li><a href="<?php echo $category->getID();?>"><?php echo $category->getName(); ?></a></li>
    <?php endforeach; ?>
    </ol>
    </div>
    </div><!-- /.blog-sidebar -->

    </div><!-- /.row -->

    </div><!-- /.container -->

    <footer class="blog-footer">
    <p>PHPLoversBlog &copy;</p>
    <p>
    <a href="#">Back to top</a>
    </p>
    </footer>


    <!-- Bootstrap core JavaScript
    ================================================== -->
    <!-- Placed at the end of the document so the pages load faster -->
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js"></script>
    <script src="js/bootstrap.js"></script>
    </body>
    </html>


    این هم خطایی که در حال حاضر برای این کد نشون میده

    Screenshot from 2015-05-03 17:19:00.png
    آخرین ویرایش به وسیله -Geek- : یک شنبه 13 اردیبهشت 1394 در 16:35 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    33

    نقل قول: Include Footer in main page

    من همین کاری که میخوام تو صفحه Footer انجام بدم رو تو صفحه اصلی به به شکل زیر انجام دادم و داده هایی رو که میخواستم بخوبی برام نشون داد تو صفحه اصلی.


    .
    .
    .
    /*
    * include footer
    */
    // Get the list of categories to show in footer.php
    $categories = CategoryDB::getCategories();

    foreach ($categories as $category) {
    echo $category->getName()."\n";

    }
    .
    .
    .


    کد HTML:
    output was:
    News    Events    Tutorials    Misc

    پس نتیجه میگیریم که مشکل از فرستاده شدن $categories به Footer است. البته از قبل هم معلوم بود. ولی حالا چجوری حلش کنم ؟‌
    ممنون دوستان از جوابتون
    آخرین ویرایش به وسیله -Geek- : یک شنبه 13 اردیبهشت 1394 در 17:09 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: Include Footer in main page

    این یک باگ بزرگ در php هستش. وقتی شما متغیری رو بخوای به یک صفحه دیگه بفرستی، در صورتی که نام اون صفحه footer.php باشه و داخل فولدری به نام view باشه، php به دلایل ضعف در طراحی از استفاده از متغیرهای ارسالی جلوگیری میکنه. نکته جالب اینجاست که من شوخی کردم. چون توی foreach ای که توی فوتر نوشتی، به جای categories نوشتی catogeries ‌

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    33

    نقل قول: Include Footer in main page

    اوه خدای من :|
    آبروم پیش جماعت رفت !! LOL
    ممنون از راهنماییتون دوستان
    اینبار سعی میکنم غلط املایی نداشته باشم :))
    آخرین ویرایش به وسیله -Geek- : یک شنبه 13 اردیبهشت 1394 در 18:33 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: Include Footer in main page

    منم این مشکل رو دارم دوست عزیز...
    اما خب با یه IDE میشه جلوی این اشتباهات رو گرفت...

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با قراردادن Report Summery در آخر گزارش بعد از Page Footer
    نوشته شده توسط nasr در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 بهمن 1386, 08:17 صبح
  2. page header or footer longer than page
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 00:22 صبح
  3. چند سوال در مورد جمع و page Footer و Report Footer
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 12:05 عصر
  4. مشکل با report footer , page footer
    نوشته شده توسط sm در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 02:22 صبح
  5. چرا Report Footer مقدم بر Page Footer آمده است؟
    نوشته شده توسط احمد رایان در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1384, 04:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •