نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت model در لاراول 5

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    ساخت model در لاراول 5

    سلام
    میخواستم نحوه ساخت مدل در لاراول نسخه 5 رو بدونم. در ضمن دلیل اینکه در این نسخه مدل ها در پوشه خاصی قرار نمی گیرند چیه؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت model در لاراول 5


    php artisan make:model Example


    یا


    <?php namespace App;


    use Illuminate\Database\Eloquent\Model;


    class Example extends Model {






    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ساخت model در لاراول 5

    توی نسخه ۵ مدل ها داخل پوشه app قرار میگیرند و با فضای نام App تعریف می شوند کلا مهم نیست می تونید داخل پوشه های تودرتو قرار بدین مثلا می تونید یک پوشه به نام Models در پوشه app ایجاد کنید و مدل User را آنجا ایجاد کنید و فضای نام را App\Models تعریف کنید فقط موقع استفاده از مدل در کنترلر به این صورت ایمپورت میکنید:

    use App\Models\User;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maysam.m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    400

    نقل قول: ساخت model در لاراول 5

    در لاراول امکان ساخت مدل از روی جدول دیتابیس هم مثل Yii وجود داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: ساخت model در لاراول 5

    نه در لاراول ابتدا مدل و migration رو ایجاد میکنید و سپس جدول رو از روی migration ایجاد میکنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ساخت کامپوننت COM (Component Object Model) چجوریه؟؟؟؟
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1393, 00:23 صبح
  2. حرفه ای: ساخت بانک از روی Model برنامه
    نوشته شده توسط امید خطیبی در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1392, 23:04 عصر
  3. سوال: مشکل در ساخت Ado.Net Entity Model
    نوشته شده توسط m.ghorbani2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 23:07 عصر
  4. نحوه ساخت Model در MVC
    نوشته شده توسط farhad26 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1392, 18:50 عصر
  5. ساخت Use Case Diagram در Model View دلفی 2007
    نوشته شده توسط hamid1tarkesh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 15:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •