صفحه 44 از 44 اولاول ... 34424344
نمایش نتایج 1,721 تا 1,746 از 1746

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

  1. #1721
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    با سلام wpf هست یا winform ؟

  2. #1722
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر

    امکان همکاری و انجام پروژه دارید؟

  3. #1723

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط god of war 313 مشاهده تاپیک
    با سلام wpf هست یا winform ؟
    سلام هیچکدام!
    WinUI 3

  4. #1724

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر

    امکان همکاری و انجام پروژه دارید؟
    سلام خیر پروژه کار نمیکنم

  5. #1725
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام هیچکدام!
    WinUI 3
    سلام وقت بخیر. ممنون میشم یه توضیح مختصری راجب این مورد(winui 3) بدید.

  6. #1726

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر. ممنون میشم یه توضیح مختصری راجب این مورد(winui 3) بدید.
    جدیدترین تکنولوژی مایکروسافت، توسعه داده شده با سی++، قابل استفاده در سی شارپ، انعطاف پذیر و سریع، دارای رنج وسیعی از کنترل های حرفه ای!، پشتیبانی از طراحی فلئونت دیزاین، اکریلیک، میکا، و توضیح اخر اینکه ویندوز 11 طبق WinUI 3 طراحی شده و اخیرا هم File Explorer خود ویندوز با WinUI 3 بازنویسی شد.

  7. #1727

    نقل قول: نظر در مورد طراحی ظاهر برنامه ...

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)
    کامپونت استفاده شده چی دوست خوب

  8. #1728

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام وقت دوستان بخیر
    یه سوالی به دستم رسیده با این عنوان:

    در یک برنامه تحت وب برنامه نویس در صفحه Login نام کاربری و کلمه عبور را به ترتیب در دو Text box با نام های Txt_username و Txt_password دریافت و پس از بررسی در دستور Select زیر، مجوز عبور کاربر را صادر میکند.
    چه اشکال امنیتی در این سیستم وجود دارد؟؟؟
    برای رفع آن چه باید کرد ؟؟؟


    SELECT * FROM users WHERE usrname=txt_usrname.text AND password = txt_password.text

    میدونم شاید جای این سوال اینجا نبود (البته یه گفتگو هم براش ایجاد کردم با این آدرس:
    https://barnamenevis.org/showthread....AF%DB%8C%D9%86
    اما اگر دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ممنوم میشم

  9. #1729
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    ..........................

  10. #1730
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان

    آدرس زیر مربوط به پروژه تولید کنترل های سفارشی هستشکه در دانت 6 توسعه دادم. خوشحال میشم ضمن بازدید، در خصوص ایرادات موجود بنده را راهنمایی کنید.

    https://lnkd.in/dq2b8vR2

    تشکر

  11. #1731
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام مجدد خدمت دوستان

    قابلیت فیلتر کردن اطلاعات DatGridView رو به کنترل دات نت اضافه کردم. بینکنترل ها یک نوع ستون هم ایجاد کردم که شماره ردیف هستش و مثل سایر ستون های DatGridView قابل استفاده هست.

    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....ki/CesGridView

    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  12. #1732
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام مجدد خدمت دوستان

    قابلیت فیلتر کردن اطلاعات DatGridView رو به کنترل دات نت اضافه کردم. بینکنترل ها یک نوع ستون هم ایجاد کردم که شماره ردیف هستش و مثل سایر ستون های DatGridView قابل استفاده هست.

    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....ki/CesGridView

    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI
    سلام.
    خیلی هم عالی و زیبا ....
    ولی MessageBox رو دیدم که کلیدهاش فارسی نبود!!!؟

  13. #1733
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام مجدد خدمت دوستان. پروژه بروزرسانی شد:


    اضافه شدن ظاهر پیش فرض به CesGridView.
    SetAppearance.png

    اضافه شدن ویژگی AutoStick به CesLine.
    CesLine.png

    سایر بروزرسانی ها در Repository توضیح داده شده است.






    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....ki/CesGridView


    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI


    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  14. #1734
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. ممنون ازپیشنهاد شما. در حتما ویزگی تعیین عنوان دکمه ها را به Option مربوط به MessageBox اضافه میکنم.

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    خیلی هم عالی و زیبا ....
    ولی MessageBox رو دیدم که کلیدهاش فارسی نبود!!!؟

  15. #1735
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان


    کنترل CesCheckBox به پکیج اضافه شد.
    289384396-a0d6c0c9-7560-4127-b64e-f172f00ed17c.png


    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....ki/CesCheckBox

    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  16. #1736
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان

    کنترل CesToggleButton به پکیج اضافه شد.
    289601753-2b9e125d-e689-41e8-a46d-fc44dfad1d20.png

    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....esToggleButton

    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  17. #1737
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان
    کنترل CesTimePicker به پکیج اضافه شد.
    CesTimePicker24Format.png
    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces..../CesTimePicker
    توضیحات بروزرسانی:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI
    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  18. #1738
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت شما. قابلیت تعیین متن برای دکمه های کادر پیغام اضافه شد. در پست بعدی آموزش آن را خدمتتان ارائه خواهم کرد.

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    خیلی هم عالی و زیبا ....
    ولی MessageBox رو دیدم که کلیدهاش فارسی نبود!!!؟

  19. #1739
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان. سه Property به CesMessageBox اضافه شد که در ادامه آن را توضیح خواهم داد:

    نمونه 1
    جهت نمایش یک متن پیغام براحتی و بدون نیاز به نمونه سازی میتونید یک پیغام نمایش بدید:

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...");

    01.png

    نمونه 2
    اگر نیاز به انجام تغییرات داشته باشیم باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption ایجاد کنیم و به عنوان پارامتر به متد Show ارسال کنیم.


    option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
    option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
    option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...", option);

    02.png

    نمونه 3
    درنمونه نهایی متن دکمه ها درمثال قبلی را تغییر خواهم داد. جهت انجام این کار ابتدا باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption را ایجاد کنیم و سپس آن را به ویژگی ButtonCaption از کلاس CesMessageBoxButtonCaption تخصیص بدیم.

    var option = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxOptions( );
    var caption = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonCa ption();

    caption.CesMessageBoxYes = "بلی";
    caption.CesMessageBoxNo = "خیر";
    caption.CesMessageBoxCancel = "لغو";

    option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
    option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
    option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;
    option.ButtonCaption = caption;

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...", option);

    03.png

    در نمونه آخر متن سه تا ازدکمه ها تغییر کرد ولی متن دکمه Copy تغییر نکرده که در صورت نیاز می توان متن دکمه Copy را نیز تغییر داد.

    Repository بروزرسانی شد:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI
    Package بروزرسانی شد:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/

  20. #1740
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان. سه Property به CesMessageBox اضافه شد که در ادامه آن را توضیح خواهم داد:

    نمونه 1
    جهت نمایش یک متن پیغام براحتی و بدون نیاز به نمونه سازی میتونید یک پیغام نمایش بدید:

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...");

    01.png

    نمونه 2
    اگر نیاز به انجام تغییرات داشته باشیم باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption ایجاد کنیم و به عنوان پارامتر به متد Show ارسال کنیم.


    option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
    option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
    option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...", option);

    02.png

    نمونه 3
    درنمونه نهایی متن دکمه ها درمثال قبلی را تغییر خواهم داد. جهت انجام این کار ابتدا باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption را ایجاد کنیم و سپس آن را به ویژگی ButtonCaption از کلاس CesMessageBoxButtonCaption تخصیص بدیم.

    var option = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxOptions( );
    var caption = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonCa ption();

    caption.CesMessageBoxYes = "بلی";
    caption.CesMessageBoxNo = "خیر";
    caption.CesMessageBoxCancel = "لغو";

    option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
    option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
    option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;
    option.ButtonCaption = caption;

    Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hell o...", option);

    03.png

    در نمونه آخر متن سه تا ازدکمه ها تغییر کرد ولی متن دکمه Copy تغییر نکرده که در صورت نیاز می توان متن دکمه Copy را نیز تغییر داد.

    Repository بروزرسانی شد:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI
    Package بروزرسانی شد:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/
    بنظرم بهتره اگه می خوای در این سطح ازش استفاده کنی که ممکنه کاربرایی با زبانهای متفاوت ازش استفاده کنند. چند زبانه ایجادش کنی.
    بهر حال برنامه نویس یک فرهنگ برای اون فرهنگ و زبان برنامه می نویسه و نیاز به ایجاد ابزاری با همون زبان داره...

  21. #1741
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان


    کنترل CesCheckBox به پکیج اضافه شد.
    289384396-a0d6c0c9-7560-4127-b64e-f172f00ed17c.png


    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....ki/CesCheckBox

    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI
    ریحت این چک باکس ها رو دوس داشتم....

  22. #1742
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان. کنترل CesNumberInput به پکیج اضافه شد.
    CesNumberInput.png

    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....CesNumberInput
    توضیحات بروزرسانی:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/
    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  23. #1743
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان. کنترل CesNotification به پکیج اضافه شد.
    CesNotificationBox.jpg


    آموزش در سایت برنامه نویس:
    https://barnamenevis.org/showthread....=1#post2463146
    توضیحات کنترل:
    https://github.com/CesSolutions/Ces....esNotification
    توضیحات بروزرسانی:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
    آدرس Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/
    آدرس Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  24. #1744
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام خدمت دوستان. برخی ایرادات رفع شدند.

    Update History:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
    Package:
    https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/
    Repository:
    https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

  25. #1745
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

    سلام. در بروزرسانی اخیر سه دکمه به CesTextBox اضاف شده و عملیات Copy, Paste و Clear را انجام میده:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : یک شنبه 24 دی 1402 در 15:56 عصر دلیل: ویرایش تصویر

  26. #1746

    نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface




صفحه 44 از 44 اولاول ... 34424344

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 12:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 23:45 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 17:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •