نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطا در هنگام ثبت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Smile خطا در هنگام ثبت

    با سلام خدمت مهندسیت عزیز

    من وقتی میخوام عملیات ثبت رو انجام بدم با این خطا روبرو میشم میشه بنده را راهنمایی کنید که چطور میتوانم این خطا را رفع کنم؟
    تو نت و این انجمن گشتم اما به جواب نرسیدم...

    خطا:
    The variable name '@rname' has already been declared. Variable names must be unique within a query batch or stored procedure.\r\nIncorrect syntax near 'rname'

    کد:

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=********;Initial Catalog=*****;User ID=****;Password=*******;Persist Security Info=True;");
    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into rclient values rname=@rname,frn=@frn,rsh=@rsh,rcn=@rcn,ptlc=@ptlc ,[add]=@add,rtn=@rtn",con);

    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    com.Parameters.AddWithValue("rname",rname.Text.Tri m());
    com.Parameters.AddWithValue("frn",frn.Text.Trim()) ;
    com.Parameters.AddWithValue("rsh",rsh.Text.Trim()) ;
    com.Parameters.AddWithValue("rcn",rcn.Text.Trim()) ;
    com.Parameters.AddWithValue("ptlc",ptlc.Text.Trim( ));
    com.Parameters.AddWithValue("add",add.Text.Trim()) ;
    com.Parameters.AddWithValue("rtn", rtn.Text.Trim());
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    com.Parameters.Clear();


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    سلام. پارامترها اونایی هستند که با @ شروع میشن. به صورت زیر دستور اضافه کردن پارامتر برای همه پارامترها اصلاح کنید:
    com.Parameters.AddWithValue("@rname",rname.Text.Tr  i  m());

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    من مشکلم با این کد حل شد اما خوب نمیدونم خطا برای این بود که مقدار فارسی وارد میکردم که با N حل شد یا برای @ بود که دوست عزیزمون اشاره کردن.. البته الان امتحان میکنم خدمتتون خبر میدم...
    بازم ممنون از کمک های خوب شما..

    کدی که خودم نوشتم:

    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into [rclient] (rname,frn,rsh,rcn,ptlc,[add],rtn)values(N'" + rname.Text.Trim() + "',N'" + frn.Text.Trim() + "',N'" + rsh.Text.Trim() + "',N'" + rcn.Text.Trim() + "',N'" + ptlc.Text.Trim() + "',N'" + add.Text.Trim() + "',N'" + rtn.Text.Trim() + "')", con);
    try
    {
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    com.Parameters.Clear();
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    این دو تا صورت مسالش فرق داره سوال اولتون با پارامتر فرستادین سوال دومی به صورت ساده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط Davidd مشاهده تاپیک
    سلام. پارامترها اونایی هستند که با @ شروع میشن. به صورت زیر دستور اضافه کردن پارامتر برای همه پارامترها اصلاح کنید:
    com.Parameters.AddWithValue("@rname",rname.Text.Tr  i  m());
    سلام دوست عزیز کد شما هم ارورو زیر را میده:

    Incorrect syntax near 'rname'.

    من فکر میکنم که اگه بشه پشت این ها از N استفاده کرد مشکل حل میشه چون من دارم مقدار فارسی میفرستم و این خطا احتمال زیاد برای این هست اما نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم اما با کد دوم که گذاشتم چون N پارامتر ها رو با اون میفرستادم مشکل حل شد...

    البته اگه برداشتم درست باشه...
    لطفا راهنمایی کنید...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    این دو تا صورت مسالش فرق داره سوال اولتون با پارامتر فرستادین سوال دومی به صورت ساده
    خوب اولی چطور درست میشه؟ من کد دوم رو بدون N تست کردم ارور Incorrect syntax near 'rname'. رو میداد... خوب حالا کد اول رو با توجه به چیزی که میدونیم چطور درست کنم؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    نگاه کن من این کد رو الان نوشتم بدون خطا و درد سر فارسی ثبت کرد نه @ داره نه N
     string command = "insert into costumer (name,famil) values(@name,@famil)";            SqlCommand com = new SqlCommand(command, con);
    com.Parameters.AddWithValue("name", textBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("famil", textBox2.Text);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    یه تست زدم برات اگه برای خودت خطا می ده ببین مشکل از کجاشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: خطا در هنگام ثبت

    نقل قول نوشته شده توسط mahlake مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز کد شما هم ارورو زیر را میده:

    Incorrect syntax near 'rname'.

    من فکر میکنم که اگه بشه پشت این ها از N استفاده کرد مشکل حل میشه چون من دارم مقدار فارسی میفرستم و این خطا احتمال زیاد برای این هست اما نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم اما با کد دوم که گذاشتم چون N پارامتر ها رو با اون میفرستادم مشکل حل شد...

    البته اگه برداشتم درست باشه...
    لطفا راهنمایی کنید...
    من به کوئری دقت نکردم. کوئری شما syntax اشتباست.
    INSERT INTO table_name (column1,column2,column3,...)
    VALUES (value1,value2,value3,...);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لطفا راهنمایی کنید . خطا در هنگام ثبت اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط mehdipouya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 14:06 عصر
  2. مبتدی: خطا دادن هنگام ثبت نام با نام کاربری یکسان
    نوشته شده توسط scofield007 در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 20:34 عصر
  3. خطا در هنگام ثبت اطلاعات و مشکل در IDENTITY
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1392, 09:36 صبح
  4. سوال: راهنمایی در مورد یک پیغام خطا هنگام ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 00:20 صبح
  5. خطا به هنگام ثبت اطلاعات
    نوشته شده توسط fatemeh_kh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •