نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کپی دیتابیس

  1. #1

    کپی دیتابیس

    با سلام
    من یک دیتابیس دارم که میخوام ازش کپی بگیریم تو ی یک دیتابیس دیگه بخاطر حجم بالای دیتابیس مبدا این در زمان کپی گرفتن خطا می گیرم
    <?php    $source_db='db';    $target_db='db2';         $server='127.0.0.1';    $user='user';    $password='pass';     mysql_connect($server,$user,$password);    mysql_select_db($source_db);     // Get names of all tables in source database    $result=mysql_query("show tables");    while($row=mysql_fetch_array($result)){        $name=$row[0];        $this_result=mysql_query("show create table $name");        $this_row=mysql_fetch_array($this_result);        $tables[]=array('name'=>$name,'query'=>$this_row[1]);    }     // Connect target database to create and populate tables    mysql_select_db($target_db);     $total=count($tables);    for($i=0;$i < $total;$i++){        $name=$tables[$i]['name'];        $q=$tables[$i]['query'];         mysql_query($q);        mysql_query("insert into $name select * from $source_db.$name");    }     ?>



    نیاز به یک صفحه دارم که اسم کل تیبل ها رو بخونه و با استفاده از متد GET برای صفحه دومی بفرسته که در اون صفحه اسم تیبل رو با استفاده از همون متد GET بگیره و فقط همون تیبل رو منتقل کنه
    دوستان کسی میتونه کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: کپی دیتابیس

    چه خطایی رو میده ؟

  3. #3

    نقل قول: کپی دیتابیس

    ارور صفحه 500 میده Internal Server Erro

    دلیلش هم حجم بالای دیتابیس هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: کپی دیتابیس

    رفع خطا Internal Server Error 500

    برخی اوقات وب سایت شما load نمیشود و با خطای internal server error یا همان خطای شماره ی 500 مواجه میشود.بسیاری مواقع این خطا بعلت اشکال در تنظیمات مربوط به وب (مانند تنظیمات php) در سایت شماست.ممکن است بگویید این سایت کاملا سالم بوده و با همین تنظیمات کار میکرده است.باید توجه داشته باشید نرم افزارهای روی سرور بصورت مداوم در حال بروزرسانی میباشند،ممکن است بروزرسانی ها از نسخه ای به نسخه ی دیگر باعث انجام تغییرات اساسی در سرور شوند و این تغییرات مغایر با تنظیمات قبلی شما باشد و این امر مسبب بروز این خطا شود.

    برای رفع این خطا کافیست از داخل cpanel وارد file manager شوید و فایل htaccess را باز کنید.
    توجه داشته باشید که فایل htaccess یک فایل مخفی می باشد و برای دیدن آن در ابتدای ورود به file manager می بایست در کادر باز شده گزینه show hidden files را نیز فعال کنید .
    وارد فایل htaccess شوید و خطهایی که مربوط به تنظیمات php میباشند را حذف نمایید. این خط کدها با php_admin و یا php_flag اغاز میشوند.
    در همین فایل ممکن است داشته باشید:

    followSymlinks در این صورت آنرا به SymLinksIfOwnerMatch تغییر دهید.
    همچنین اگر Options All در این فایل وجود داشت آنرا حذف نمایید.
    اگر با این روش مشکل برطرف نشد یک درخواست پشتیبانی ارسال نمایید.
    یا به این جا یک سری بزن
    http://pcsupport.about.com/od/findby...ervererror.htm

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کپی دیتابیس های SQL
    نوشته شده توسط qhoqnose در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 02:59 صبح
  2. حرفه ای: کپی دیتابیس(فوری)
    نوشته شده توسط naeemeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 09:59 صبح
  3. سوال: کپی دیتابیس خطای کانکشن
    نوشته شده توسط manitack در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 23:39 عصر
  4. کپی دیتابیس بدون Attach کردن
    نوشته شده توسط mehrpars در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 14:41 عصر
  5. کپی دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط siavash45 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1383, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •