نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

  1. #1

    Arrow جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

    با سلام
    یک TreeView در winform C#‎‎ 4 دارم که اطلاعاتش رو از دیتابیس خونده و عنوان را از فیلد title و tag را هم از فیلد id گرفته و pid هم والدش هست. و تا اینجا درست کار میکنه و مشکلی نداره.
    سوال:
    چجوری میتونم با وارد کردن شناسه یک نود یا tag یک نود، در صورت وجود نود مربوط به این شناسه و تگ وارد شده، آن نود را انتخاب و نمایش بدهد؟
    بعبارت دیگه جستجو در TreeView بر اساس tag و نمایش و مشخص کردن آن
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    Post نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎‎‎‎

    چجوری میتونم با وارد کردن شناسه یک نود یا tag یک نود، در صورت وجود نود مربوط به این شناسه و تگ وارد شده، آن نود را انتخاب و نمایش بدهد؟
    بعبارت دیگه جستجو در TreeView بر اساس tag و نمایش و مشخص کردن آن
    با تشکر
    سلام خدا قوت ،
    بیبین این پروژه کمکت میکنه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

    باسلام
    خیلی ممنون
    یه مشکل:
    چون تعداد گره ها زیاد هست بسختی میشه اون رکورد را پیدا کرد،
    چجوری میشه از بین کل گره ها روی همون نود اولی ثابت وایسه و نیازی به پیمایش دستی برای پیدا کردن گره مورد نظر نباشد؟
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

    منظورتون رو خوب متوجه نشدم
    شما بجای دادن آدرس نود کل آدرس نود پدر نودتون رو بدید
    یا اگه منظورتون اینه که ند های مشابه رو کاری نداشته باشه این دیگه برمیگرده از مقدارهایی که از بانک تو نودها پر میکنید باید یکی از ویژگیها یکتا باشه
    یا اگه منظورتون اینه که نمیدونید کد هاتون رو کجا و چطور بنویسید باید بگم که همون جایی که رنگ نودررو مشخص میکنیم همون جا میشه کد زد
    ولی اگه منظورتون اینه نود پیدا شده رونشون بدید باید تابع Expand رو level به level اجرا کنید
    توکدی که براتون گذاشتم باگ داشت :D شما

    tem.Nodes.Count>1)


    به
    tem.Nodes.Count>0)

    تبدیل کنید

  5. #5

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

    با سلام
    کد رو ویرایش و استفاده کردم و مشکلی نیست
    وقتی جستجو میکنم اون نود را رنگی میکنه ولی مشکل پیدا کردن اون نود رنگی بین اینهمه نود باز شده است. اینو نمیتونم هماهنگ کنم

    چجوری " باید تابع Expand رو level به level اجرا کنید" را انجام بدهم؟
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط FirstLine مشاهده تاپیک
    با سلام
    کد رو ویرایش و استفاده کردم و مشکلی نیست
    وقتی جستجو میکنم اون نود را رنگی میکنه ولی مشکل پیدا کردن اون نود رنگی بین اینهمه نود باز شده است. اینو نمیتونم هماهنگ کنم

    چجوری " باید تابع Expand رو level به level اجرا کنید" را انجام بدهم؟
    با تشکر
    تنها یه نیم خط !!!!
    tv.SelectedNode.EnsureVisible();
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎

    سلام


    من میخوام ببینم تو تری ویو آیا نودی با نام مشخص وجو دارد و براش شرط بذارم

  8. #8

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎‎

    سلام استاد عزیز
    این کدی که نوشتید خیلی به کارم میاد ولی یه مشکلی دارم
    من می خوام با ورود هرعبارتی در تکست باکس درتمام شاخه ها مشابه اون را پیدا کنه و انتخاب کنه یا رنگی کنه
    باید چکار کنم؟
    TreeNode[] tns = tv.Nodes.Find(tb.Text, true);
    if (tns.Length > 0)
    {
    tv.SelectedNode = tns[0];
    tv.SelectedNode.EnsureVisible(); //scroll if necessary
    tv.Focus();
    }

  9. #9

    نقل قول: جستجو و انتخاب یک نود TreeView بر اساس tag در C#‎‎‎

    treeView and Menue.rartreeView__Nod.rartrevew2نمایش اطلاعات دیتا داخل تری ویو.pngلینک نوددرتری ویو.pngکسی دراین زمینه کمکی نکرد
    ولی به لطف دوستان دیگری تونستم مشکلم را حل کنم
    به همین جهت کدسورس ها را دراین پست قرار میدم تا اگه کسی مشکلی مشابه مشکل من داشت اذیت نشه

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: بدست آوردن Key نود انتخاب شده در TreeView
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 19:11 عصر
  2. جستجو در دیتابیس براساس نود انتخاب شده از treeview
    نوشته شده توسط Ishtar_4552 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 19:32 عصر
  3. سوال: انتخاب چند نود در درخت (TreeView)
    نوشته شده توسط aftab3000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 16:44 عصر
  4. سوال: انتخاب چند نود در درخت (TreeView)
    نوشته شده توسط aftab3000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 12:55 عصر
  5. انتخاب یک نود در treeview
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 19:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •