نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

  1. #1

    زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    سلام و خسته نباشید به همه دوستان لطفا اگه کسی در مورد مشکلی که برام پیش اومده توضیح کاملی بده ممنون میشم

    من یک فرم دارم که با php اعتبار سنجی کردم و پس از دریافت اطلاعات کاربر در دیتابیس ذخیره میشه حالا میخوام زمان ثبت اطلاعات کاربر هم در دیتابیس ذخیره بشه و بعد به صورت (یک روز پیش ، یا یک ساعت پیش، یا دقایقی پیش )در سایت نمایش داده بشه چطوری اینکارو باید انجام بدم خواهشا اگه کسی میدونه فوری راهنماییم کنه ممنووووووووووووووووووووون

  2. #2

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....


    function ago($tm, $lang = 'fa', $ashtml = true) {
    $local = array('style' => array('fa' => 'style="direction:rtl;"', 'en' => 'style="direction:ltr"'), 'times' => array('fa' => array('ثانیه', 'دقیقه', 'ساعت', 'روز', 'هفته', 'ماه', 'سال', 'دهه'), 'en' => array('second', 'minute', 'hour', 'day', 'week', 'month', 'year', 'decade')), 'ago' => array('fa' => 'پیش', 'en' => 'ago'));
    if (intval($tm) > 0) {
    $cur_tm = time();
    $dif = $cur_tm - $tm;
    $lngh = array(1, 60, 3600, 86400, 604800, 2630880, 31570560, 315705600);
    for ($v = sizeof($lngh) - 1; ($v >= 0) && (($no = $dif / $lngh[$v]) <= 1); $v--)
    ; if ($v < 0)
    $v = 0; $_tm = $cur_tm - ($dif % $lngh[$v]);
    $no = floor($no);
    if ($no <> 1 && $lang == 'en')
    $local['times'][$lang][$v] .= 's'; $x = sprintf("%d %s ", $no, $local['times'][$lang][$v]);
    if ($ashtml)
    return " " . $x . ' ' . $local['ago'][$lang] . "";
    else
    return $x . ' ' . $local['ago'][$lang];
    } else {
    return '-';
    }
    }


    echo ago($time,'fa',false);

  3. #3

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    نقل قول نوشته شده توسط prans.info مشاهده تاپیک

    function ago($tm, $lang = 'fa', $ashtml = true) {
    $local = array('style' => array('fa' => 'style="direction:rtl;"', 'en' => 'style="direction:ltr"'), 'times' => array('fa' => array('ثانیه', 'دقیقه', 'ساعت', 'روز', 'هفته', 'ماه', 'سال', 'دهه'), 'en' => array('second', 'minute', 'hour', 'day', 'week', 'month', 'year', 'decade')), 'ago' => array('fa' => 'پیش', 'en' => 'ago'));
    if (intval($tm) > 0) {
    $cur_tm = time();
    $dif = $cur_tm - $tm;
    $lngh = array(1, 60, 3600, 86400, 604800, 2630880, 31570560, 315705600);
    for ($v = sizeof($lngh) - 1; ($v >= 0) && (($no = $dif / $lngh[$v]) <= 1); $v--)
    ; if ($v < 0)
    $v = 0; $_tm = $cur_tm - ($dif % $lngh[$v]);
    $no = floor($no);
    if ($no <> 1 && $lang == 'en')
    $local['times'][$lang][$v] .= 's'; $x = sprintf("%d %s ", $no, $local['times'][$lang][$v]);
    if ($ashtml)
    return " " . $x . ' ' . $local['ago'][$lang] . "";
    else
    return $x . ' ' . $local['ago'][$lang];
    } else {
    return '-';
    }
    }


    echo ago($time,'fa',false);
    مرسی اگه در موردش توضیح هم بدید ممنون میشم این $time که echo کردید تو خط پایین فک کنم ایراد داره بعدم تو دیتابیس این چطوری کار میکنه؟؟

  4. #4

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    نقل قول نوشته شده توسط ساراعلی مشاهده تاپیک
    مرسی اگه در موردش توضیح هم بدید ممنون میشم این $time که echo کردید تو خط پایین فک کنم ایراد داره بعدم تو دیتابیس این چطوری کار میکنه؟؟
    باید تاریخ رو در دیتابیس به صورت استاتیک ثبت کنید (2014-01-24 13:25:59) بعد تاریخ رو از دیتابیس بگیرید و بدید به تابع ago

  5. #5

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    تو رو خدا بیشتر توضیح بدید من هیچی در مورد ثبت تاریخ نمیدونم اخه مبتدی هستم چطوری تاریخ رو به صورت استاتیک تو دیتابیس ثبت کنم؟؟؟ وقتی کاربر یک فرم رو submit میکنه چطوری میشه زمان ثبت اطلاعاتش رو به دیتابیس داد و بعد تو سایت به صورت بالا نشون داد؟؟

  6. #6

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    تاریخ رو اینطوری در دیتابیس ذخیره کنید :

    $date = date ('Y-m-d H:i:s');
    mysql_query ("INSERT INTO `post` (`title`,`date`) VALUES ('test','{$date}')");

    و اینطوری نشون بدید :

    $result = mysql_fetch_assoc (mysql_query ("SELECT * FROM `post`"));
    echo ago (strtotime($result ['date']),'fa',false);

  7. #7

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    من$result اینطوری نوشتم که با result شما فرق داره چیکارش کنم؟جواب نمیده

    $result = mysql_query("SELECT * FROM client",$con);
    while($row = mysql_fetch_array($result)){ echo "<br>";

  8. #8

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    کد کامل بخش مورد نظر رو بزارید تا براتون درست کنم

  9. #9

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    این تابع رو از اینترنت گرفتم ولی نمی دونم چطوری بر اساس زمان ثبت اطلاعات کاربر در دیتابیس، ازش خروجی بگیرم!!!!!!! تو دیتابیسم یک ردیف دارم که date هست و نوعش رو datetime تعیین کردم




    function timeAgo($time_ago){ $cur_time = time(); $time_elapsed = $cur_time - $time_ago; $seconds = $time_elapsed ; $minutes = round($time_elapsed / 60 ); $hours = round($time_elapsed / 3600); $days = round($time_elapsed / 86400 ); $weeks = round($time_elapsed / 604800); $months = round($time_elapsed / 2600640 ); $years = round($time_elapsed / 31207680 );// Seconds if($seconds <= 60){ echo "$seconds seconds ago"; }//Minutes else if($minutes <=60){ if($minutes==1){ echo "one minute ago"; } else{ echo "$minutes minutes ago"; } }//Hours else if($hours <=24){ if($hours==1){ echo "an hour ago"; }else{ echo "$hours hours ago"; } }//Days else if($days <= 7){ if($days==1){ echo "yesterday"; }else{ echo "$days days ago"; } }//Weeks else if($weeks <= 4.3){ if($weeks==1){ echo "a week ago"; }else{ echo "$weeks weeks ago"; } }//Months else if($months <=12){ if($months==1){ echo "a month ago"; }else{ echo "$months months ago"; } }//Years else{ if($years==1){ echo "one year ago"; }else{ echo "$years years ago"; } }


  10. #10

    نقل قول: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....

    از این پکیج خیلی معروف استفاده کنید : carbon.nesbot.com
    کلی امکانات دیگه هم داره...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:19 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:55 عصر
  3. سوال: زمان ثبت اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط laia56 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1387, 00:00 صبح
  4. عدم ثبت نام کاربر در صورت وجود ایمیل مشابه
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 22:30 عصر
  5. مشکل در زمان ثبت اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:46 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •