نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: باز کردن بک آپ sqlite با php

  1. #1

    باز کردن بک آپ sqlite با php

    سلام
    من یک فایل بک آپ از sqlite دارم که پسوندش db3 هست
    چطور میتونم این بک آپ و باز کنم و بخونم کوئری روش اجرا کنم؟
    اگر برنامه ای براش هست مثل phpmyadmin که بشه مدیریت کامل روش داشته باشیم خیلی خوب میشه

  2. #2

    نقل قول: باز کردن بک آپ sqlite با php

    از برنامه SQLite Expert استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: باز کردن بک آپ sqlite با php

    Sqlite Studio هم هست که رایگانه.
    Sqlite Db Browser هم هست که اونم رایگانه.

  4. #4

    نقل قول: باز کردن بک آپ sqlite با php

    مرسی دوستان
    با برنامه backup و باز کردم و همه چی درست بود
    حالا میخوام با این بک آپ توی اسکریپت کار کنم بوسیله pdo
    یعنی با pdo ازش select بگیرم . مشکل نوشتن کوئری ندارم فقط میخوام بدونم چجوری باید روی هاست این بک آپ و اتچ کنم. از کجا این کار و بکنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: باز کردن بک آپ sqlite با php

    فرض میکنم PDO را میدونین ! خوب باید از Driver مربوط به sqlite استفاده کنید :
    $db = new PDO('sqlite:dbname.db');


    البته فرض اینه که dbname.db که همون فایل شما هست در کنار فایل اسکریپت باشه.
    حالا با کلاس db$ و متدهاش میتونی هر کاری میخوای با Database بکنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن فرم کوچک در php
    نوشته شده توسط jaykob در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1388, 11:16 صبح
  2. سوال: باز کردن سایت در یک iframe با php
    نوشته شده توسط MohsenTi در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 02:13 صبح
  3. سوال: اسکریپت باز کردن یک فایل zip در php
    نوشته شده توسط ostadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:22 صبح
  4. باز کردن url توی php
    نوشته شده توسط m_ziba در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1383, 13:28 عصر
  5. دستور باز کردن یک صفحه در کد php
    نوشته شده توسط moeen amirlatifi در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •