نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سفید نمایش دادن فایل php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    سفید نمایش دادن فایل php

    سلام.یه صفحه php ساختم در لوکال به درستی نمایش داده میشه و خوب هم کار میکنه.اما وقتی می فرستم روی سرورصفحه سفید نشون داده میشه.این هم کد هاش.ممنون میشم راهنمایی کنید




    <?php
    error_reporting(E_ERROR|E_WARNING);

    $user = $_POST["normal_user"];
    $pass = $_POST["normal_password"];

    $conn = pg_connect("host=127.0.0.1 port=5432 dbname=IBSng user=ibs password=123456");
    if (!$conn) {
    echo "An error occured.\n";
    exit;
    }

    $result = pg_query($conn, "SELECT * FROM normal_users where normal_username='$user' and normal_password='$pass'");
    if (!$result) {
    echo "An error occured.\n";
    exit;
    }

    while ($row = pg_fetch_row($result)) {

    $_SESSION['user_login']=$txt_login;


    header("Location: default.php?user=$user");

    }

    ?>


    <html>

    <body>
    &nbsp;

    </table>
    <form name="form1" method="post" action="">
    <table width="279" height="103" border="1" align="center" class="MainTable">
    <tr>
    <td><input name="normal_user" type="text" class="textbox" id="normal_user"></td>
    <td>User Name</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><label for="normal_password">
    <input name="normal_password" type="password" class="textbox" id="normal_password">
    </label></td>

    <td><span>Password </span></td>
    </tr>
    <tr class="RowF">
    <td class="RowF"><div align="center">
    <input name="btn" type="submit" class="button" id="btn" value="Submit">
    </div></td>
    <td>&nbsp;</td>
    </tr>
    </table>
    <div align="center"></div>
    </form>

    </body>
    </html>






  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: سفید نمایش دادن فایل php

    این دوتا دستور را ابتدای صفحه بزارین ببینید چه خطایی میده اینجا بزارین

    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors', '1');


    حواستون هم باشه اطلاعات دیتابیس روی سرور باید با اطلاعات دیتابیسی که اونجا ایجاد میکنید باشه نه لوکال

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    نقل قول: سفید نمایش دادن فایل php



    Notice: Undefined index: normal_user in /users/login.php on line 7

    Notice: Undefined index: normal_password in /users/login.php on line 8

    Fatal error: Call to undefined function pg_connect() in /users/login.php on line 10



    فکر کنم باید تنظیمات مربوط به php.ini رو تغییر بدم.مربوط به فعال نبودن postgresql ه.درسته؟؟؟؟؟؟
    اینو متوجه نشدم

    حواستون هم باشه اطلاعات دیتابیس روی سرور باید با اطلاعات دیتابیسی که اونجا ایجاد میکنید باشه نه لوکال

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: سفید نمایش دادن فایل php

    تا وقتی فرم مقداری ارسال نکرده خطا ایجاد میشه باید ابتدا بررسی کنید فرم مقداری ارسال کرده یا خیر به این صورت بنویسید:

    error_reporting(E_ERROR|E_WARNING);
    if(isset($_POST['normal_user']) && isset($_POST['normal_password'])){

    $user = $_POST["normal_user"];
    $pass = $_POST["normal_password"];

    $conn = pg_connect("host=127.0.0.1 port=5432 dbname=IBSng user=ibs password=123456");
    if (!$conn) {
    echo "An error occured.\n";
    exit;
    }

    $result = pg_query($conn, "SELECT * FROM normal_users where normal_username='$user' and normal_password='$pass'");
    if (!$result) {
    echo "An error occured.\n";
    exit;
    }

    while ($row = pg_fetch_row($result)) {

    $_SESSION['user_login']=$txt_login;


    header("Location: default.php?user=$user");

    }
    }


    تابع pg_connect روهم نشناخته داخل فایل php.ini این دوتا خط رو پیا کرده و ; (semi-colon) رو از ابتدای هر خط پاک کنید
    ;extension=php_pgsql.dll
    ;extension=php_pdo_pgsql.dll


    اطلاعات دیتابیسی که داخل هاست ایجاد کردین رو باید بدهید الان این اطلاعات لوکال هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    نقل قول: سفید نمایش دادن فایل php

    سلام.ممنون حل شد.البته اطلاعات دیتابیس لوکال هست.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دادن فایل راهنمای html که شامل عکس هست در اندروید
    نوشته شده توسط android69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 15:22 عصر
  2. نمایش دادن فایل word
    نوشته شده توسط resistance در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 19:30 عصر
  3. نمایش دادن فایل های Hiden در پنجره ی FileOpen
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 11:51 صبح
  4. خواندن از یه فایل تکست و نمایش دادن آن در یک لیست باکس
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1385, 19:17 عصر
  5. قرار دادن فایل PHP در HTML و ارتباط آنها
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •