نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش در صحیح رکورد

  1. #1

    نمایش در صحیح رکورد

    با سلام خدمت دوستان
    چطور می تونم از طریق دستورات mysql و php به دیتابیسم بگم من از جدول فلانت که فلان ستون و داره و در این ستون این مقدار و اگر پیدا کردی فقط یکی از رکوردهاشو برام برگردون!
    راحت تر بگم: مثلا جدول User
    phonec namec passc userc idc
    0987987 کاربراصلی **** admin 1
    0684654 علی **** user1 2
    065465 مجید **** user2 3
    048464 سعید **** user3 4
    و حالا من از طریق یوزر علی متصل شدم به وب سایت حالا میخوام توی یه قسمت اسم همون کاربر به نمایش در بیاد فقط...

    برای اینکه مشکلی پیش نیاد ساختار صفحاتم به این شکل هستند

    <?php
    // Establishing Connection with Server by passing server_name, user_id and password as a parameter
    $connection = mysql_connect("localhost", "root", "");
    // Selecting Database
    $db = mysql_select_db("safadb", $connection);
    session_start();// Starting Session
    // Storing Session
    $user_check=$_SESSION['login_user'];
    // SQL Query To Fetch Complete Information Of User
    $ses_sql=mysql_query("select userc from userst where userc='$user_check'", $connection);
    $row = mysql_fetch_assoc($ses_sql);
    $login_session =$row['userc'];
    $_POST['userc'];
    if(!isset($login_session)){
    mysql_close($connection); // Closing Connection
    header('Location: login.php'); // Redirecting To Home Page
    }
    ?>

    مال سیسن بود.

    و این مال لوگین

    <?php
    $nameuser="نام کاربر";
    session_start(); // Starting Session
    $error=''; // Variable To Store Error Message
    if (isset($_POST['submit'])) {
    if (empty($_POST['Tuser']) || empty($_POST['Tpass'])) {
    $error = "نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد";
    }
    else
    {
    // Define $username and $password

    $username=$_POST['Tuser'];
    $password=$_POST['Tpass'];
    // Establishing Connection with Server by passing server_name, user_id and password as a parameter
    $connection = mysql_connect("localhost", "root", "");
    // To protect MySQL injection for Security purpose
    $username = stripslashes($username);
    $password = stripslashes($password);
    $username = mysql_real_escape_string($username);
    $password = mysql_real_escape_string($password);
    // Selecting Database
    $db = mysql_select_db("safadb", $connection);
    // SQL query to fetch information of registerd users and finds user match.
    $query = mysql_query("select * from userst where userc='$username' AND passc='$password'", $connection);
    $rows = mysql_num_rows($query);
    setcookie ( "cup", $nameuser, time( )+3600 ) ;
    if ($rows == 1) {
    $_SESSION['login_user']=$username; // Initializing Session
    header("location: dashboard.php"); // Redirecting To Other Page
    } else {
    $error = "نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد";
    }
    mysql_close($connection); // Closing Connection
    }
    }
    ?>



    می خوام اون نام کاربر که توی متغییر $nameuser هست تبدیل بشه به اسم کاربر

  2. #2

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    سلام . مگه مقداری که داخل سشن ریختین همون نام کاربری است ؟ (خط 29 ) ، خوب پایین همون خط بنویسید :



    $nameuser==$username;

  3. #3

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    سلام . مگه مقداری که داخل سشن ریختین همون نام کاربری است ؟ (خط 29 ) ، خوب پایین همون خط بنویسید :



    $nameuser==$username;
    نه میخوام از دیتابیس ریکورد متناظرشو برداره اینجوری هم امن تر هست هم اینکه میتونم از این روش جاهای دیگه هم استفاده کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    128

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    سلام الان دقیقا میخوای چی کار کنی میخوای از طریق نام کاربری به نام طرف دسترسی داشته باشی - یعنی میخوای نام کاربر رو به دست بیاری ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط ikallam مشاهده تاپیک
    سلام الان دقیقا میخوای چی کار کنی میخوای از طریق نام کاربری به نام طرف دسترسی داشته باشی - یعنی میخوای نام کاربر رو به دست بیاری ؟؟؟
    مشکلم و با همون کوکی که توش قرار داده بودم حل کردم حالا کاربر وقتی وارد سایت میشه از هرجایی که باشه یا به هر جایی از سایت که بره من تو هدرم نام کاربریش و دارم
    اینو میخواستم.

  6. #6

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    سلام . مگه مقداری که داخل سشن ریختین همون نام کاربری است ؟ (خط 29 ) ، خوب پایین همون خط بنویسید :



    $nameuser==$username;
    با این کار فکر نمیکنید کمی امنیت پایین میاد؟ نمیخوام امنیت کم باشه تو سایت.

  7. #7

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    هنگامی که کاربر لاکین میشه یه سیشن کد شده واسش ست کن و برای هر درخواستی که از کاربر میاد اون سیشن رو پردازش کن ببین کاربر مجاز هستش یا نه بعد اونجا که داری پردازش میکنی سیشن رو یه آرایه درست کن و اطلاعاتی که واسه هر کاربر نیاز داری رو توی اون بریز (نام و فامیلیش - شماره ملیش - عکسش - و ...) بعد ادامه کار رو که برنامه هر کجا نیاز داشتی از اون ارایه کمک بگیر اینجوری خیلی راحت و سریع میتونی به مقدارها دسترسی داشته باشی

  8. #8

    نقل قول: نمایش در صحیح رکورد

    شما اگه یک بار سشن ها رو همون اول ست کنی امنیت هم داری و اینکه راحت تر به نتیجه می رسی

تاپیک های مشابه

  1. نمایش و ویرایش رکورد ها mysql با استفاده از php
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1392, 17:41 عصر
  2. عدم نمایش صحیح رکورد ها در DataGrid با تعداد زیاد
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 19:59 عصر
  3. نمایش و ثبت رکورد جدید در sql server
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1383, 15:56 عصر
  4. نمایش محتویات یک رکورد در تعدادی textbox
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1383, 20:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •