نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Raminab
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    همدان
    پست
    125

    پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    سلام دوستان عزیز

    وقتی توی ی اکتیویتی هستیم میشه فهمید که اسم اکتیویتی قبلی که این اکتیویتی رو صدا زده چی بوده؟ خودم چون بلد نیستم مجبورم اسم اکتیویتیا رو putExtra کنم بعد تو اکتیوتی بعد چک کنم از کدوم اکتیویتی اومده,راه بهتری وجود داره؟

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    کار خوبی میکنی یه راه دیگه هم هستش که تو کلاس Application اگه داری متغیر تعریف کنی ست کنی. با task هم میشه. ولی راهت درسته

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    توی onCreate هر اکتیویتی this رو توی یک متد استاتیک ذخیره کن بعد هرجا لازم داشتی بگو:
    if(Helper.getAcitivity instanceOf MyActivity)
    {
    //do something

    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Raminab
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    همدان
    پست
    125

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط keyhan.taktaz مشاهده تاپیک
    توی onCreate هر اکتیویتی this رو توی یک متد استاتیک ذخیره کن بعد هرجا لازم داشتی بگو:
    if(Helper.getAcitivity instanceOf MyActivity)
    {
    //do something

    }
    نتونستم پیاده سازی کنم چون نفهمیدم چی گفتین :( میشه ی ذره بیشتر راجب این روش توضیح بدید ؟ ممنون میشم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    خیلی سادست.
    کدشو مینویسم خودت برسی کن (معمولا از این کارا نمیکنم)

    public class FirstActivity extends BaseActivity
    {
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState)
    {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    //do something and go to second activity

    }

    }
    public class SecondActivity extends BaseActivity
    {
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState)
    {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    if(getPreviusActivity instanceOf FirstActivity)
    {
    //previous activity was FirstActivity
    }
    else if(getPreviusActivity instanceOf OtherActivity)
    {
    //previous activity was OtherActivity
    }
    }

    }
    public class BaseActivity extends ActionBarActivity
    {
    private static BaseActivity previusActivity;

    public BaseActivity getPreviusActivity()
    {
    return previusActivity;
    }
    @Override
    protected void onDestroy()
    {
    super.onDestroy();
    previusActivity = this;
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Raminab
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    همدان
    پست
    125

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    ممنون بابت لطفت دوست عزیز

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    نقل قول نوشته شده توسط Raminab مشاهده تاپیک
    ممنون بابت لطفت دوست عزیز
    BaseActivity رو تو manifiest نذار فقط.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: پیدا کردن اکتیویتی قبلی

    راه حل دیگه هم این هست که بجای استفاده از startActivity از startActivityForResult برای جابجایی بین اکتیویتی ها استفاده کنی، در این صورت می تونی در اکتیویتی دوم با متد getCallingActivity بفهمی که اکتیویتی اول کدوم بوده

    http://stackoverflow.com/a/3304374/1686304

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن رکورد بعدی و قبلی ؟
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1392, 13:26 عصر
  2. پیدا کردن پس ورد
    نوشته شده توسط عشق هک در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 22:02 عصر
  3. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح
  4. پیدا کردن مشخصات یک عکس
    نوشته شده توسط habib1352 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 17:39 عصر
  5. پیدا کردن رمز اگر بصورت ستاره باشد
    نوشته شده توسط azita در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •