نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا در اجرای Distributed Transaction

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار luckyboy77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    44

    Question خطا در اجرای Distributed Transaction

    با سلام خدمت همه دوستان گرامی
    اول پوزش میخوام بعد از سرچ کردن سایت و موفق نشدن این پست نوشته شده
    دوتا کامپیوتر دارم که توی یکه شبکه LAN قرار دارند. هر دو دارای ویندوز 7 سرویس پک 1 هستند و هر دو دارای SQL SERVER 2008 R2 هستند. توی یکیشون یک لینک سرور به نام SQLB با طی مراحل زیر ساختم:
    1- ساخت لینک سرور با پروسیجر sp_addlinkedserver
    2- ساخت login با پروسیجر sp_addlinkedsrvlogin
    3- انجام تنظیمات Remote connection در SQL management studio
    4- فعال کردن پروتکل های Named pipes و TCP/IP
    5- انجام تنظیمات فایروال و فعال کردن SQL Server Browser
    با انجام مراحل فوق لینک سرور درست شد و دستور زیر بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
    SELECT * FROM SQLB.Staffs.dbo.Staff2


    حالا قصد اجرای تراکنش توزیع شده دارم. برای این کار مراحل زیر انجام شد:
    1- نصب Microsoft message queue server
    2- فعال کردن MSDTC در سرویس ها
    3- فعال کردن Require distributed transaction for server-to-server communication در SQL SERVER
    4- فعال کردن Ad Hoc Distributed Queries و Remote proc trans در SQL SERVER
    انجام تنظیمات امنیتی MSDTC مطابق تصویر زیر

    MSDTC.jpg

    اما متاسفانه اگر همان دستور بالا رو به صورت تراکنش توزیع شده اجرا کنم
    BEGIN DISTRIBUTED TRAN
    SELECT * FROM SQLB.Staffs.dbo.Staff2
    COMMIT TRAN


    با این خطا مواجه می شوم

    OLE DB provider "SQLNCLI10" for linked server "sqlb" returned message "No transaction is active.".
    Msg 7391, Level 16, State 2, Line 2
    The operation could not be performed because OLE DB provider "SQLNCLI10" for linked server "sqlb" was unable to begin a distributed transaction.


    اطفا راهنمایی کنید.

    درضمن سرویس MSDTC ویندوز رو با دستورات msdtc -uninstall و msdtc - install یکبار حذف و دوباره نصب کردم ولی مشکل حل نشد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: خطا در اجرای Distributed Transaction

    من هم همین مشکل رو دارم کسی راه حلی نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اجرای صفحه ASPX
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1384, 08:32 صبح
  2. Distributed Transaction Coordinator or DTC
    نوشته شده توسط omid_Ahmadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1384, 13:03 عصر
  3. خطا در اجرای دستور libfilecopy
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 22:35 عصر
  4. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1383, 14:03 عصر
  5. خطا در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •