نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست کمک در تبدیل شبه کد مرتب سازی ادغامی به معادل سی شارپ آن

  1. #1

    درخواست کمک در تبدیل شبه کد مرتب سازی ادغامی به معادل سی شارپ آن

    سلام دوستان
    میشه تو رفع کردن مشکل این برنامه مرتب سازی ادغامی (Merge Sort) بهم کمک کنین؟
    فایل ضمیمه windows form application هست و با ویژوال 2010

    void MergeSort(int n, int[] a)
    {
    int h = n / 2;
    int m = n - h;
    int[] u = new int[h];
    int[] v = new int[m];
    if (n > 1)
    {
    copy a[0] through a[h-1] to u[0] through u[h-1]
    copy a[h] through a[n-1] to v[0] through v[m-1]
    MergeSort(h,u);
    MergeSort(m,v);
    Merge(h,m,u,v,a);
    }
    }

    void Merge(int h, int m, int[] u, int[] v, int a)
    {
    int i, j, k;
    i = j = k = 0;
    while (i < h && j < m)
    {
    if (u[i] < v[j])
    {
    a[k] = u[i];
    i++;
    }
    else
    {
    a[k] = v[j];
    j++;
    }
    k++;
    }
    if(i>h)
    copy v[j] through v[m-1] to a[k] through a[h+m-1]
    else
    copy u[i] through u[h-1] to a[k] through a[h+m-1]
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 در 11:40 صبح دلیل: افزودن تگ کد

  2. #2

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل شبه کد مرتب سازی ادغامی به معادل سی شارپ آن

    بفرمایید:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace MergeSort_00
    {
    public class MergeSortClass
    {

    private void merge(int h, int m, int[] U, int[] V, int[] S)
    {
    int i, j, k;
    i = j = k = 0;

    while (i < h && j < m)
    {
    if (U[i] < V[j])
    {
    S[k] = U[i];
    i++;
    }
    else
    {
    S[k] = V[j];
    j++;
    }
    k++;
    }// (i,j)

    if (i >= h)
    {
    while (j < m)
    {
    S[k] = V[j];
    j++;
    k++;
    }
    }
    else
    {
    while (i < h)
    {
    S[k] = U[i];
    k++;
    i++;
    }
    }
    }

    public void MergeSort(int[] yourArray)
    {
    int h = yourArray.Length / 2;
    int m = yourArray.Length - h;

    if (yourArray.Length > 1)
    {
    int[] U = new int[h];
    int[] V = new int[m];

    for (int i = 0; i < h; i++)
    U[i] = yourArray[i];
    for (int k = 0; k < m; k++)
    V[k] = yourArray[h + k];

    this.MergeSort(U);
    this.MergeSort(V);
    this.merge(h, m, U, V, yourArray);
    }
    }
    }
    }



  3. #3

    نقل قول: درخواست کمک در تبدیل شبه کد مرتب سازی ادغامی به معادل سی شارپ آن

    من این کد رو چند سال پیش ک دانشجو بودم تبدیل کردم! یادمه خیلی اذیتم کرد

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک در تبدیل یک یونیت دلفی به یک dll
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 09:27 صبح
  2. آموزش: سورس برنامه مرتب سازی ادغامی به زبان سی شارپ - همراه با مستندات (توضیح برنامه)
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 11:31 صبح
  3. درخواست کمک برای تبدیل کد c به php
    نوشته شده توسط salman.ba در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 01:39 صبح
  4. درخواست کمک برای تبدیل اطلاعات بورس
    نوشته شده توسط MHajiSoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 18:40 عصر
  5. درخواست کمک جهت تبدیل عبارت اس کیو ال
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 10:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •