نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mehdi piton
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1

    Lightbulb غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

    سلام خدمت دوستان عزیز ، چند وقتیه برنامه نویسی پایتون رو دارم یاد میگریم ، یک مسئله ای در برنامه پایتون واسه من غیر منطقیه اما داره درست کار میکنه !
    برنامه ای است که کاراکتر ها رو از کاربر می خونه و تو خروجی میگه که چقدر اعداد و حروف داریم :
    count=0
    i=0
    inp=input("لطفا عدد يا حروفي را وارد کنيد\t")
    for char in inp:
    if char >= "0" and char <='9':
    count += 1
    else :
    i+=1
    print ("count addad:",count,"\t","tedad horof:",i,"\n")


    جالبه این char ما از نوع رشته نه int ، اونوقت پایتون از کجا میفهمه که کاراکتر از نوع رشته ای که داخل char ، مابین 0 تا 9 است؟مگه پایتون میتونه اعدادی رو که به صورت رشته ای ذخیره شدند رو به صورت عدد تشخیص بده ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

    'c' > 'b'
    True




    استرینگ هارو میتونی مقایسه کنی حتی به صورت حروف البته فقط حرف اول رو فکر کنم مقایسه میکنه

  3. #3

    نقل قول: غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

    دوست عزیز پایتون با رشته ها مانند لیستی از کاراکترها برخورد می کنه به همین خاطر شما می تونید از عملگر for بر روی رشته استفاده کنید.
    همچنین در بسیاری از زبان های برنامه نویسی عملگر های بزرگتر و کوچکتر (>و<) برای مقایسه کاراکترها و رشته ها استفاده می شوند و رشته ها را بر اساس ترتیب حروف الفبا مقایسه می کنند. مثلاً عملیات مقایسه ای زیر همگی مقدار true بر می گردانند:
    'a' < 'b'
    '3' > '7'
    'ali' < 'keyvan'
    '0200' < '100'


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    نقل قول: غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

    سلام دوستان عزیز من برنامع نویس C++‎ و java هستم خواستم بدونم Python ارزش یاد گرفتن داره؟ اخه خیای اسمشو شنیدم خواسنم بدونم اگه واقعا خوبه اونم یاد بگیرم!

    اگه منبع خوبی سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم و لطفا یه توضیح کلی راجبعه کتابخانه هاش بدین و بگین واسه چه کاری بدرد میخوره هر کدوم ممنون میشم.

    و البته اینم بگین که کدوم کتابخانه هاش بهتره که زود سویچ کنم روش
    ممنون میشم کمکم کنید و اگه سوالی داشته باشید درباره ++C و #C و Java میتونم با اندوخته های ناچیزم کمک کوچکی کنم بهتون

  5. #5

    نقل قول: غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز من برنامع نویس C++‎ و java هستم خواستم بدونم Python ارزش یاد گرفتن داره؟ اخه خیای اسمشو شنیدم خواسنم بدونم اگه واقعا خوبه اونم یاد بگیرم!

    اگه منبع خوبی سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم و لطفا یه توضیح کلی راجبعه کتابخانه هاش بدین و بگین واسه چه کاری بدرد میخوره هر کدوم ممنون میشم.

    و البته اینم بگین که کدوم کتابخانه هاش بهتره که زود سویچ کنم روش
    ممنون میشم کمکم کنید و اگه سوالی داشته باشید درباره ++C و #C و Java میتونم با اندوخته های ناچیزم کمک کوچکی کنم بهتون

    در مورد خوب بودن پایتون سوال کردید! و همینطور پرسید کدوم کتابخانه هاش خوبن؟!
    اولا اینا سوالاتی نیستند که یک برنامه نویس بپرسه حداقل دومیش!
    دوما با یک سرچ ساده تو همین سایت در مورد خصوصیات و تواناییها و قابلیتهاش مطلب پیدا میکنید
    سوما طبق معلومات و مفاهیم برنامه نویسی میدانیم که کتابخانه های یک زبان حاوی کلاسها و توابع و داده های مختلف برای کاربردهای مختلف میباشد یعنی هر کتابخانه کاربرد خاصی دارد و نمیتوان آنها را به خوب و بد تقییم بندی کرد!

    در مورد زبان پایتون خیلی کوتاه بخوام بگم
    زبان فوق العاده سادهه از لحاظ syntax دستورات و ساختار و قوانین کد نویسی میباشد
    در واقع ساده گی و روانی زبان بیسیک را دارد قدیما به کسانی که برنامه نویسی میخواستن یییاادبگیرن میگفتن اول بیسیک یاد بگیریدد بعد زباتنهای دیگر مانند سی یا پاسکال را یاد بگیرید ولی در حال حاضر بجای بیسیک بیشتر پایتون را معرفی میکنند
    مورد دیگر قدرت پایتون که فوق العاده قوی است و در برخی جهات انرا با زبان سی مقایسه میکنند ودر سرورها و نرم افزارهای بزرگ استفاده میشوند

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 11:15 صبح
  2. سوال: غیر فعال بودن کریستال ریپورت در برنامه اینستال شیلد
    نوشته شده توسط ayor_1985_110 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 اردیبهشت 1389, 17:06 عصر
  3. اشکالی عجیب و غریب و غیر منطقی در برنامه
    نوشته شده توسط hamhik در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:55 صبح
  4. تشخیص اجرا بودن یک برنامه
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1383, 14:39 عصر
  5. فعال بودن پنجره برنامه!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1382, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •