نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

  1. #1

    به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

    سلام دوستان
    من میخوام تو یک برنامه هر 10 دقیقه یه بار داده های برنامه را اپدیت کنم. داده هارو از یک دستگاه میگیرم . به نظرم باید از timer استفاده کنم ولی تایمر جواب نداد اگه باید از تایمر استفاده کنم میشه توضیح بدین چطوری؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

    سلام
    تایمر یک property دارخ به اسم enabled که باید اول true کنید
    تو قسمت interval هم بازه زمانی وایه تکرارشو به ms واردکنید
    بعد تو رویداد Tick کدهای مورد نظرتون بنویسید
    بعد از لود برنامه هم یک بار tick رو فراخونی کنین ک با شروع برنامه یکبار اجرا شه در غیر اینصورت ده دقیقه بعد از اجرای برنامه اولین بار فراخونی میشه

  3. #3

    نقل قول: به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

    سـلام . فرض کنید یه کنترلی هست به اسم Label1 که مقدار پیش فرض خاصیت Text اون برابر صفر هست . و میخوایم با استفاده از کنترل Timer هر یک دقیقه خاصیت Text اون یک مقدار افزایش پیدا کنه ( مشابه کاری است که شما میخواین درسته ؟!)

    من یه متغیر سراسری داخل Program.CS تعریف کردم به این صورت



    public static DateTime back_time ;


    به فرم ام کنترل تایمر رو اضافه کردم . و داخل رویداد لود فرم کد زیر رو نوشتم



    Program.back_time = DateTime.Now;
    timer1.Start();


    و داخل تایمر این کدها رو نوشتم


    DateTime curent_time = DateTime.Now;
    TimeSpan duration = curent_time - Program.back_time;
    int Spend = int.Parse(duration.Minutes.ToString());
    if (Spend == 1)
    {
    label1.Text = (int.Parse(label1.Text) + 1).ToString();
    Program.back_time = curent_time;


    }





    فکر می کنم روش های خیلی بهتری هم باشه که ممنون میشم استادان بزرگوار سایت در موردش مثال بزنند . مثلا" من واقعا" دنبال مثالی هستم که مطالب این لینک رو به زبان ساده تر و خواناتر درک کنم.

  4. #4

    نقل قول: به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

    ممنون god of war ولی اینجا 10 دقیقه معادل 600000 ms میشه عددش خیلی بزرگ میشه. مشکلی پیش نمیاد؟

  5. #5

    نقل قول: به روز رسانی داده ها هر 10 دقیقه یک بار

    بیتا جان منم اول میخواستم از Quatrz.net استفاده کنم به نظرم خیلی بهتر از timer بودش خیلی هم در موردش سرچ کردم ولی فقط همین مطالب و پیدا کردم ولی هر چی تو برنامه استفاده میکنم ارور میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به روز رسانی داده ها با entity framework
    نوشته شده توسط nunegandom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 02:15 صبح
  2. سوال: مشکل در به روز رسانی بانک داده ( برنامه لایه ای )
    نوشته شده توسط Milo_22 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 17:35 عصر
  3. سوال: به روز رسانی داده ها از دیتاگرید در چند جدول
    نوشته شده توسط sayan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 17:32 عصر
  4. سوال: به روز رسانی داده های جدول
    نوشته شده توسط صبا9841 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 18:41 عصر
  5. به روز رسانی وبلاگ
    نوشته شده توسط در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 13:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •