نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل مرورگر firefox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    Exclamation مشکل مرورگر firefox

    من حدود ۵ اسکریپت مجزا دارم که همشون از طریق یک اسکریپت اصلی به نام base.js اجرا میکنم. (با کمک ماژول node-import)
    نکته هم اینکه این تعداد اسکریپت، همشون روی یک پورت با کلاینت در ارتباط هستن.

    الان یه مشکل با مرورگر فایرفاکس دارم:
    The connection to ws://192.168.3.133:1000/socket.io/?EIO=3&transport=websocket&sid=C5pwL67tVysrUM7mAAA I was interrupted while the page was loading.
    که بعد از اجرای صفحه، این پیغام توی کنسول میاد و اسکریپت‌های سرور من، چهارتا در میون امیت‌هاشون به این سوکت میرسه. (همیشه ثابت نیست. بعضی وقتا کاملا درست کار میکنه و بعضی وقتا هیچ امیتی به کلاینت نمیرسه)
    ولی توی مرورگرهای کروم و اپرا و حتی اینترنت اکسپلورر 9 درست کار میکنه.
    پ.ن: راجع به سالم بودن و آپدیت بودن مرورگرم مطمئن هستم.


    اینم کد base.js که نمیدونم ضروری باشه یا نه؟

    global.http = require ( 'http' ).createServer( ).listen( 1000, function(){} );
    global.io = require ( 'socket.io' ) ( http );
    global.db = require( 'mysql' ).createConnection({ host: 'localhost',user: 'x',password: 'x'} ).connect( function(err){} );
    global.CronJob = require('cron').CronJob;
    global.fs = require('fs');
    global.colors = require('colors');
    global.ami = new require('asterisk-manager')( 5038,'localhost','x','x', true);
    require('node-import');


    db.query("SELECT * FROM `asterisk`.`modules` WHERE `enabled` = '1'",function(err,result){
    if(err) console.log( err );
    for( var i = 0; i < result.length; i++ )
    ifExistsThenImport( '../modules/'+result[i].modulename+'/nodejs/index.js' );
    });
    function ifExistsThenImport(file){
    fs.exists(file, function(exists) {
    if (exists) {
    imports(file);
    console.log(file.gray, 'started!'.green.bold );
    }
    });
    }
    آخرین ویرایش به وسیله arenaw : شنبه 19 اردیبهشت 1394 در 16:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: مشکل مرورگر firefox

    اگه کانکشن وب ساکتتون رو موقع بسته شدن صفحه نمی بندید این کار رو انجام بدید... اینجا رو بخونید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: مشکل مرورگر firefox

    این کار رو کردم ولی همچنان تغییری نکرده. این رو هم در نظر بگیرید که درصورتی که اون اسکریپت‌هارو تک تک اجرا میکنم، کار میکنه. توی این حالتم فقط توی فایرفاکس این اتفاق می‌افته.
    این اسکریپت کلاینت من هست که بعد از سوکت.آی‌او و جی‌کوئری اینکلود میشه:

    var nodeSocket = io.connect(':1000');
    $(window).on('beforeunload', function(){
    nodeSocket.close();
    });

تاپیک های مشابه

  1. مشکل فرام vBulletin با مرورگر FireFox و اخراج من.
    نوشته شده توسط Rocker در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 19:39 عصر
  2. مشکل دات نت 2005 با مرورگر FireFox
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 08:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •