نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

  1. #1

    مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    سلام .
    میخواستم اطلاعات دیتابیس توی textbox نمایش داده بشه که بعد بتونم ویرایش کنم . ولی نمیدونم چجور باید مقادیر داخل دیتابیس بریزم تو تکست

    مثلا : textbox دارم بنام t1 که میخوام مقدار فیلد name از دیتابیس book توش نشون بدم

    اگه میشه راهنماییم کنید . ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    سلام. شما ابتدا تو یک صفحه کلیه رکوردهای اون جدول رو نشون بدهید بعد جلوی هر رکورد یه دکمه برای ویرایش رکورد میزارید که لینک میشه به صفحه دیگری مثلا edit.php مثلا اینجوری:
    echo '<a href="edit.php?id='. $book['id'] .'">Edit</a>';



    توص صفحه edit.php هم آیدی رو میگیری و یه کوئری به دیتابیس میزنی و اطلاعات اون رکورد رو واکشی میکنی و توی تکست باکس ها قرار میدی مثلا :

    $id= intval($_GET['id']);
    $result= mysql_query("SELECT * FROM books WHERE id='$id' LIMIT 1");
    $row = mysql_fetch_assoc($result)
    echo '<input type="text" name="t1" value="'. $row['name'] .'" >';

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    سلام. شما ابتدا تو یک صفحه کلیه رکوردهای اون جدول رو نشون بدهید بعد جلوی هر رکورد یه دکمه برای ویرایش رکورد میزارید که لینک میشه به صفحه دیگری مثلا edit.php مثلا اینجوری:
    echo '<a href="edit.php?id='. $book['id'] .'">Edit</a>';



    توص صفحه edit.php هم آیدی رو میگیری و یه کوئری به دیتابیس میزنی و اطلاعات اون رکورد رو واکشی میکنی و توی تکست باکس ها قرار میدی مثلا :

    $id= intval($_GET['id']);
    $result= mysql_query("SELECT * FROM books WHERE id='$id' LIMIT 1");
    $row = mysql_fetch_assoc($result)
    echo '<input type="text" name="t1" value="'. $row['name'] .'" >';

    همین کارو کردم ولی خطا میده
    Parse error: syntax error, unexpected 'echo' (T_ECHO) in C:\xampp\htdocs\project1\edit1.php on line 9


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    خب کدی که نوشتین رو قرار بدین تا بشه کمک کرد خطای syntax دارین فکرکنم شما از اسمارتی استفاده میکنید نحوه چاپ در اونجا متفاوته

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    خب کدی که نوشتین رو قرار بدین تا بشه کمک کرد خطای syntax دارین فکرکنم شما از اسمارتی استفاده میکنید نحوه چاپ در اونجا متفاوته

    نه . من از dreamweaver استفاده میکنم . از طریق این انجمن خیلی پیام دیر منتقل میشه .
    شما آی دی یاهو دارید از اونجا با هم مکاتبه کنیم ؟
    از اینجا خیلی طول میکشه تا به جوابم برسم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در نمایش مقادیر دیتابیس

    این کدی که من نوشتم فقط یک مثال بود شما باید به دیتابیس کانکت هم شوید و اینکه یک ; سمی کولون من تو خط ۸ جا گزاشتم اونو بزارین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش مقادیر غیرتکراری در یک Combobox
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 12:44 عصر
  2. مشکل در نمایش ازاطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen.j1990 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 12:03 عصر
  3. مشکل در نمایش لیست دیتابیس ها
    نوشته شده توسط shima_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 15:26 عصر
  4. مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 09:46 صبح
  5. مشکل با خواندن مقادیر دیتابیس وnull
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •