نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ایجاد فیلد جستجو از نوع select (حل شد)

  1. #1

    ایجاد فیلد جستجو از نوع select (حل شد)

    سلام و خسته نباشید به همه

    لطفا دوستان اگه درمورد تگ select که برای هدف جستجو در محتوای سایت ایجاد شده توضیح بدید که چطوری ساخته میشه همه مراحلش از اول تا اخر به ترتیب چیکار باید انجام بدم و چطوری با ید نتایج به دست اومده رو نمایش بدم ممنون میشم خیلییییی فوری و ضروریههههه

  2. #2

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    لطفاً بیشتر توضیح بدین. تگ Select و کلاً هیچ تگ دیگری به خودی خود ارتباطی به جستجو نداره. منظورتون رو واضحتر بیان کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    سلام select در mysql، کوئری محسوب میشه نه تگ
    به همین سادگی


    $text=$_POST['text'];

    $run=mysql_query("select * from `yourdatabase` where name=$text");

    while($row=mysql_fetch_assoc($run))

    {

    echo $row['title'];


    }



  4. #4

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    لطفاً بیشتر توضیح بدین. تگ Select و کلاً هیچ تگ دیگری به خودی خود ارتباطی به جستجو نداره. منظورتون رو واضحتر بیان کنید.
    ببنید من یک فرم دارم که داخلش تگ select گذاشتم که چند تا option داره و میخوام وقتی کاربر یکی از این ایتم ها رو انتخاب کرد وارد صفحه action بشه و نتایج مربوط به انتخابش رو از دیتابیس بهش نشون بدم کلا میخوام باکس جستجو از نوع select باشه و بعدم نمیدونم چطوری باید نتایج رو بهش نشون بدم! کلا در مورد سرچ داخل خود سایت توضیح کامل میخوام چون دفعه اولم هست که میخوام روش کار کنم

  5. #5

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    سلام select در mysql، کوئری محسوب میشه نه تگ
    به همین سادگی


    $text=$_POST['text'];

    $run=mysql_query("select * from `yourdatabase` where name=$text");

    while($row=mysql_fetch_assoc($run))

    {

    echo $row['title'];


    }


    شما اشتباه متوجه شدید منظورم باکس جستجو از نوع select بود یعنی کاربر یک ایتم رو انتخاب کنه و بر اساس اون نتایج از دیتابیس بهش نشون داده بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    توی اچ‌تی‌ام‌ال یه چنین چیزی:
    کد HTML:
    <form method="post" action="action.php">
        <select name="x">
            <option value="one"> 1 </option>
            <option value="two"> 2 </option>
        </select>
        <button type="submit"> Show </button>
    </form>
    و توی فایل action.php هم:

    <?php
    // meghdari ke be in safe ferestade shode
    $x = $_POST['x'];
    // vasl shodan be database
    $dblink = mysql_connect('127.0.0.1','root','') or die();
    // ejraye ye query ba sharte delkhah (inja dar surati ke FIELD barabar ba meghdare vurudi bashe)
    $check = mysql_query("SELECT * FROM `DATABASE`.`TABLE` WHERE `FIELD` = '$x';");
    // be ezaye recordhayi ke az database khundim, unaro neshun bede
    while( $row = mysql_fetch_assoc($check) ){
    print_r( $row );
    echo '<hr/>';}
    ?>


    توی فایل پی‌اچ‌پی توضیحات مربوط به هر خط رو کامنت کردم که متوجه شی.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط arenaw مشاهده تاپیک
    توی اچ‌تی‌ام‌ال یه چنین چیزی:
    کد HTML:
    <form method="post" action="action.php">
        <select name="x">
            <option value="one"> 1 </option>
            <option value="two"> 2 </option>
        </select>
        <button type="submit"> Show </button>
    </form>
    و توی فایل action.php هم:

    <?php
    // meghdari ke be in safe ferestade shode
    $x = $_POST['x'];
    // vasl shodan be database
    $dblink = mysql_connect('127.0.0.1','root','') or die();
    // ejraye ye query ba sharte delkhah (inja dar surati ke FIELD barabar ba meghdare vurudi bashe)
    $check = mysql_query("SELECT * FROM `DATABASE`.`TABLE` WHERE `FIELD` = '$x';");
    // be ezaye recordhayi ke az database khundim, unaro neshun bede
    while( $row = mysql_fetch_assoc($check) ){
    print_r( $row );
    echo '<hr/>';}
    ?>


    توی فایل پی‌اچ‌پی توضیحات مربوط به هر خط رو کامنت کردم که متوجه شی.

    این فرمم هست
    کد HTML:
    <form action="examp.php"  id="searchform" method="post">           
     <select name="selectcity" id="selectcity">
                    <option value="تهران" > تهران</option>               
     <option value="کرمان" > کرمان</option>               
    <option value="مشهد" >مشهد</option>               
                </select>            <button type="submit" name="searchBtn"><img src="images/search_icon.png" width="40px" height="40px"></button>        </form>
    اینم کد php و اتصال به دیتابیس

    $selectcity = $_POST['selectcity'];$con=mysql_connect("localhost","root","");mysql_s  elect_db("startup2");

    if (!$con){ die("no conn: <br />" . mysql_error());}mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");

    $sql = mysql_query("SELECT * FROM `startup2`. `client` WHERE `selectcity` = '$selectcity';");

    if (!mysql_query($sql,$con)){ die('erro: <br />' . mysql_error());}else{

    while ($row = mysql_fetch_assoc($sql)){

    echo "<span style='color:#ff7805;'>عنوان:</span>","&nbsp;&nbsp;&nbsp",$row['onvan']; echo"<br/>";

    ولی نمیدونم چرا این error میده؟؟

    erro:
    Query was empty
    اگه کمکم کنید ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله ساراعلی : دوشنبه 21 اردیبهشت 1394 در 13:37 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار iker-casillas
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    توی کوئری آخر اسم دیتابیس رو حذف کنید. وقتی بالاتر select_db رو زدید دیگه پایین نیازی ندارید از اسم دیتابیس استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط iker-casillas مشاهده تاپیک
    توی کوئری آخر اسم دیتابیس رو حذف کنید. وقتی بالاتر select_db رو زدید دیگه پایین نیازی ندارید از اسم دیتابیس استفاده کنید.
    حذف کردم ولی بازم همون error میده

  10. #10

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    دوست عزیز شما دوبار mysql_query رو صدا زدین. یکبار کوئری رو فرستادین براش و دفعه بعد نتیجه کوئری رو که یک resource هست. دفعه دوم خطا میگیرین. دستور دوم رو حذف کنید یا توی دستور اول فقط کوئری رو بعنوان یک متن توی sql$ بگذارین و از mysql_query استفاده نکنید.

  11. #11

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما دوبار mysql_query رو صدا زدین. یکبار کوئری رو فرستادین براش و دفعه بعد نتیجه کوئری رو که یک resource هست. دفعه دوم خطا میگیرین. دستور دوم رو حذف کنید یا توی دستور اول فقط کوئری رو بعنوان یک متن توی sql$ بگذارین و از mysql_query استفاده نکنید.
    مرسی از شما حل شد این مشکلم ولی بازم سوال داشتم در مورد همین مسئله search ! آخه چون اولین بار هست میخوام تو پروژم اجراش کنم میخوام توضیح بدید روند کار چطوریه حالا که دستور echo رو دادیم و داده ها رو در صفحه نمایش دادیم چطور میتونم مثل سایتهای آگهی که تو صفحه اول به ترتیب همه آگهی ها رو به صورت کلی نشون میدن بعد از کلیک کاربر روی هر کدوم از آگهی ها صورت کاملش با جزئیات تو یه صفحه دیگه نشون داده میشه؟؟؟ راهنماییم کنید ممنون میشم

  12. #12

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    خوب شما باید یک سری از جزئیات رو (نه همه) نشون بدین و یک لینک بگذارین به یک صفحه دیگه مثلاً اینطوری: details.php?id=5 و بجای 5، ID اون رکورد رو بنویسید. حالا توی صفحه details.php باید با $_GET['id'] شماره ID دریافتی رو بگیرین و توی دیتابیس پیداش کنید و کل اطلاعاتش رو نشون بدین.

  13. #13

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوب شما باید یک سری از جزئیات رو (نه همه) نشون بدین و یک لینک بگذارین به یک صفحه دیگه مثلاً اینطوری: details.php?id=5 و بجای 5، ID اون رکورد رو بنویسید. حالا توی صفحه details.php باید با $_GET['id'] شماره ID دریافتی رو بگیرین و توی دیتابیس پیداش کنید و کل اطلاعاتش رو نشون بدین.
    ببخشد اگه میشه بیشتر در مورد Id توضیح بدید این قسمت رو
    details.php?id=5 یعنی واسه href قرارش بدم؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: ایجاد فیلد جستجو از نوع select (حل شد)

    نگاه کنید. مثلا شما یه صفحه php به اسم test.php دارین.
    توی حالت عادی این صفحه رو به صورت: www.x.com/test.php اجرا میکنید.

    اما اگه این صفحه رو به صورت www.x.com/test.php?city=tehran اجرا کنید، داخل کدهای این صفحه میتونید اینطوری:

    $_GET['city']

    به مقدار ورودی city که اینجا برابر با tehran هست دسترسی پیدا کنید.
    چیزی که ایشون گفتن، یعنی اینکه شما یک صفحه درست کنید که داخلش یه کوئری‌ای شبیه به این اجرا کنه و مقدار برگشتی از دیتابیس رو نمایش بده:

    $check = mysql_query( "SELECT * FROM `startup2`. `client` WHERE `selectcity` = '$_GET[city]';" );
    while ( $row = mysql_fetch_assoc($check) ) echo "عنوان: $row[onvan] <br>";

    حالا توی صفحه اچ‌تی‌ام‌ال، وقتی شما این کد رو بنویسید:
    کد HTML:
    <form method="GET" action="test.php">
        <select name="city">
            <option value="tehran"> Tehran </option>
            <option value="ahwaz"> Ahwaz </option>
        </select>
        <button type="submit"> Show </button>
    </form>
    به طور مثال کاربر اگه گزینه‌ی Tehran از select رو انتخاب کنه و روی دکمه Show کلیک کنه، صفحه test.php به این صورت www.x.com/test.php?city=tehran اجرا میشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال : ایجاد فیلد جستجو گر در فرم اکسس
    نوشته شده توسط hashemi.hanieh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آذر 1393, 09:44 صبح
  2. سوال: تغییر عکس یک فیلد از نوع select در Gridview
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 15:09 عصر
  3. نحوه ایجاد یک فیلد sql با نوع pdf یا word
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:59 صبح
  4. ایجاد فیلد Row Number با دستور select
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 15:00 عصر
  5. ایجاد فیلد از نوع عدد صحیح به صورت Identity
    نوشته شده توسط seyedof در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 16:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •