نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جذر گرفتن با C#‎

  1. #1

    جذر گرفتن با C#‎

    با عرض سلام و خسته نباشید.من تازه کارم و از visual studio برای کارهام استفاده میکنم.خواستم اگر ممکنه کمک کنید که چطور یک ماشین حساب بنویسم که فقط جذر بگیره؟ممنون میشم پاسخ بدید.

  2. #2

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    سلام

    کمتر کسی این کار را با سی شارپ انجام میده.

    هدف شما از انجام این عمل چیست؟

    معمولاٌ از matlab برای این جور کار ها استفاده میشه

    موفق باشید


    =================

    دانلود فیلم آموزش سی شارپ-هولایتی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    math.sqrt()
    فک کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    تابع مربوط به جذر sqrt هست

  5. #5

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    میشه کدش رو برام بنویسید لطفا؟
    آخرین ویرایش به وسیله aafshar18 : یک شنبه 20 اردیبهشت 1394 در 17:38 عصر دلیل: اشتباه در تایپ

  6. #6

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    سلام . با فرض اینکه دو تکست باکس دارین ، و یک باتن . عدد رو داخل باکس اول می نویسید و با کلیک روی باتن ، جذر عدد در باکس دوم نشون داده میشه



    textBox2.Text = Math.Sqrt(double.Parse(textBox1.Text)).ToString();

  7. #7

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    ببخشید من بد سوالو متوجه شدم.

    فکر کردم خوشون می خوان الگوریتم جذر گرفتن را بنویسند ، مثلاٌ تا 8 رقم اعشار !!!!

    همانطور که بیتا خانم گفتن کلاس Math برای امور ریاضی استفاده میشه

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: جذر گرفتن با C#‎

    واقعا تشکر بیتا خانم عالی بود.از بقیه دوستان هم که کمک کردند نهایت تشکر را دارم بیتا خانم مشکلم را حل کردند.

تاپیک های مشابه

  1. جذر گرفتن از یک عدد
    نوشته شده توسط mohammad jamalian در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 خرداد 1393, 10:10 صبح
  2. جذر گرفتن
    نوشته شده توسط mazaher5723 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1391, 20:31 عصر
  3. گرفتن جذر یک عدد
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 13:29 عصر
  4. الگریتم گرفتن جذر
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 10:25 صبح
  5. گرفتن جذر با دلفی
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 02 آذر 1388, 21:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •