نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه نمایش suggestion در search widget

  1. #1

    نحوه نمایش suggestion در search widget

    سلام
    یه search widget دارم و میخوام موقع تایپ کردن یه سری suggestion زیر نوار سرچم نمایش داده بشه
    تمام صفحات google developer رو خوندم به شدت گیج کننده بود و آخر سر هم کدی که نوشتم اصلا کلاس مربوط به suggestion ها رو اجرا نمیکنه

    بعد از اجرای برنامه و تایپ کردن در قسمت سرچ باید متد query در کلاس a اجرا بشه و log موجود دراون در قسمت logcat نمایش داده بشه ولی اصلا این اتفاق نمیفته
    همچنین بعد از ارسال query سرچ باید متد handleIntent در کلاس b اجرا بشه که این اتفاق هم نمیفته !
    لطفا کمک کنید

    MainActivity.java

    public class MainActivity extends Activity {

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);

    Log.d("states","MainActivity onCreate");

    ActionBar actionBar = getActionBar();
    //actionBar.setDisplayShowHomeEnabled(false);
    actionBar.setDisplayShowTitleEnabled(false);

    }


    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
    // Inflate the options menu from XML
    MenuInflater inflater = getMenuInflater();
    inflater.inflate(R.menu.options_menu, menu);

    SearchManager searchManager = (SearchManager) getSystemService(Context.SEARCH_SERVICE);
    SearchView searchView = (SearchView) menu.findItem(R.id.action_search).getActionView();
    // Assumes current activity is the searchable activity
    searchView.setSearchableInfo(searchManager.getSear chableInfo(getComponentName()));
    searchView.setIconifiedByDefault(false); // Do not iconify the widget; expand it by default
    //searchView.setSubmitButtonEnabled(true);
    searchView.setQueryRefinementEnabled(true);

    return true;
    }

    }




    b.java

    public class b extends ListActivity {



    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    handleIntent(getIntent());
    }


    public void onNewIntent(Intent intent) {
    setIntent(intent);
    handleIntent(intent);
    }

    private void handleIntent(Intent intent) {
    Log.d("states","b handleIntent");

    if (Intent.ACTION_SEARCH.equals(intent.getAction())) {
    String query =
    intent.getStringExtra(SearchManager.QUERY);
    Log.d("states",query);
    }
    }


    }




    a.java

    public class a extends ContentProvider{


    @Override
    public int delete(Uri arg0, String arg1, String[] arg2) {
    // TODO Auto-generated method stub
    return 0;
    }


    @Override
    public String getType(Uri arg0) {
    // TODO Auto-generated method stub
    return null;
    }


    @Override
    public Uri insert(Uri arg0, ContentValues arg1) {
    // TODO Auto-generated method stub
    return null;
    }


    @Override
    public boolean onCreate() {
    // TODO Auto-generated method stub
    Log.d("states","a onCreate");
    return true;
    }


    @Override
    public Cursor query(Uri arg0, String[] arg1, String arg2, String[] arg3,
    String arg4) {
    // TODO Auto-generated method stub
    Log.d("states",arg0.toString());
    String query = arg0.getLastPathSegment().toLowerCase();
    Log.d("states",query);
    return null;
    }


    @Override
    public int update(Uri arg0, ContentValues arg1, String arg2, String[] arg3) {
    // TODO Auto-generated method stub
    return 0;
    }

    }


    searchable.xml

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <searchable xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:label="@string/app_name"
    android:hint="Search in tags"
    android:searchSuggestAuthority="com.example.search app.search"
    android:searchSuggestSelection = " ?">

    </searchable>




    AndroidManifest.xml

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="com.example.searchapp"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0" >


    <uses-sdk
    android:minSdkVersion="14"
    android:targetSdkVersion="20" />

    <application
    android:allowBackup="true"
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >

    <provider
    android:name=".a"
    android:authorities="com.example.searchapp.provide r" >
    </provider>

    <activity
    android:name=".MainActivity"
    android:label="@string/app_name" >

    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />
    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>

    </activity>
    <activity android:name=".b">
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.SEARCH" />
    </intent-filter>

    <meta-data android:name="android.app.searchable"
    android:resource="@xml/searchable"/>
    </activity>

    </application>


    </manifest>



  2. #2

    نقل قول: نحوه نمایش suggestion در search widget

    یعنی کسی از سرچ چیزی بلد نیست ؟!!

  3. #3

    نقل قول: نحوه نمایش suggestion در search widget

    اینجا عموما به سوالهای کوچیک با پاسخها کوتاه جواب داده میشه

  4. #4

    نقل قول: نحوه نمایش suggestion در search widget

    اینجا مثلا فروم بزرگی بود و اکثر برنامه نویسای شاخ اینجا بودن!! یعنی همش رکب بود !! :((

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نمایش سرچ سایت در search engine
    نوشته شده توسط mehsaa در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 خرداد 1392, 12:09 عصر
  2. نحوه نمایش عکس در یک صفحه مجزا(فوری فوری)
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 10:50 صبح
  3. کنترل یک نحوه نمایش یک فیلد بولین در گرید
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 مهر 1383, 12:59 عصر
  4. مشکل در ریزولوشن و نحوه نمایش
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 23:04 عصر
  5. تغییر نحوه نمایش فایلهای فهرست شده در TOpenDialog
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •