نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استفاده از تصویر در showmessage

  1. #1

    Exclamation استفاده از تصویر در showmessage

    سلام دوستان
    چطور می تونم در showmessage از تصویر استفاده کنم؟(گشتم نبود)

  2. #2
    منظورتون از تصویر چی هست؟ اگه می خواید آیکن نمایش داده شده در پیغام را تغییر بدید، می تونید یا از MessageDlg استفاده کنید (تغییر نوع پیغام موجب تغییر شکل آیکن میشه)، یا با استفاده از CreateMessageDialog خودتون یک پیغام طراحی کنید و آیکنش را هم به دلخواه ایجاد کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    میتونید یه فرم جدید و کوچک ایجاد کنید و بطور دلخواه اون رو تغییر بدید
    با استفاده از Form1.showmodal اون رو فراخوانی کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Ali-Far
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    98
    سلام .
    آیا میتونیم Title پیغام را هم عوض کنیم ؟(در حالت عادی نام فایل پروژه را می نویسد)

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط Ali-Far
    سلام .
    آیا میتونیم Title پیغام را هم عوض کنیم ؟(در حالت عادی نام فایل پروژه را می نویسد)
    بله با Messagebox میشه
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zman123456
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    515
    سلام
    به نظر من بهترین روش برای پروژه های نرم افزاری اینه که یک فرم error برای خودمون بسازیم.
    نظر شما چیه آقای کشاورز؟

  7. #7
    استفاده از فرم خطا باعث افزایش حجم برنامه میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    آقای کشاورز

    لطفا اگر ممکنه یه مثال کاربردی از نحوه استفاده CreateMessageDialog بیان بفرمایید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zman123456
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    515
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_mohamadi
    استفاده از فرم خطا باعث افزایش حجم برنامه میشه.
    سلام مهدی جان
    شاید ولی به چه قیمتی.به قیمت اینکه تمام error ها هندل بشه و یک فرم برای خودت داشته باشی.فکر نکنم زیاد تاثیری بذاره.بستگی به کدت داره.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_mohamadi
    استفاده از فرم خطا باعث افزایش حجم برنامه میشه.
    قرار نیست به ازای هر error فرمی بسازیم.یه فرم می سازیم توش یه label و دو کمه . بقیه ش حله.کافیه به ازای هر پیغام و انتخابهاتون عنوان،محتوای Label و دکمه ها رو از قبل تعیین کنید و فرم رو صدا بزنید.

  11. #11
    لطفا اگر ممکنه یه مثال کاربردی از نحوه استفاده CreateMessageDialog بیان بفرمایید

    var
    MsgBox : TForm;
    begin
    MsgBox := CreateMessageDialog(Text,MsgType,Buttons);
    try
    //Change TEXT Properties
    with (MsgBox.Controls[1] as Tlabel) do
    begin
    Font.Name := 'Arial';
    Font.Style := Font.Style + [fsBOLD];
    Font.Size := 12;
    WordWrap := False;
    end;
    //Change IMAGE Properties
    with (MsgBox.Controls[0] as TImage) do
    begin
    if MsgIcon <> nil then
    Picture.Assign(MsgIcon);
    Center := True;
    Stretch := True;
    end;
    //Change Messagebox Properties
    with MsgBox do
    begin
    BiDiMode := bdRightToLeft;
    Font.Name := 'Arial';
    Font.Size := 10;
    Caption := 'Test';
    end;
    MsgBox.ShowModal;
    finally
    MsgBox.Free;
    end;
    end;

    به نظر من بهترین روش برای پروژه های نرم افزاری اینه که یک فرم error برای خودمون بسازیم.
    من هم ساخت یک فرم اختصاصی برای Error را ترجیح میدم.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. راست چین کردن محتویات دستور ShowMessage
    نوشته شده توسط hedayat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 08:15 صبح
  2. یه سوال پیش پا افتاده راجع به showmessage
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 17:18 عصر
  3. Showmessage
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 09:25 صبح
  4. Showmessage و دریافت یک مقدار
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 09:29 صبح
  5. Alert یا showmessage
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 تیر 1382, 10:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •