نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

  1. #1

    تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    سلام و خسته نباشبد به دوستان عزیز
    من فرم ثبت نامی دارم که تو بعضی از فیلد ها میخوام کاربر فقط فارسی بنویسه:
    یعنی اگه زبان صفحه کلید هم en بود توی فیلد فارسی بنویسه.
    آیا این کار شدنی هستش؟
    آیا میشه تو بعضی از فیلد ها هم فقط خارجی بنویسه؟
    من با چ تابعی میتونم این کار رو انجام بدم.
    آیا واسه این کار تابعی سراغ دارید.
    میشه ی توضیح مختصری در مورد این کار بدید.
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mojooriass
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    89

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    براي حروف عربي عبارت معادل داريم ولي متاسفانه نه براي فارسي
    بهترين كار اينه كه حروف فارسي رو توي يك آرايه نگه داري و روي رشته راه بري و مقايسه كني ...

  3. #3

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    اگه ی کوچولو روش کار رو بگید بقیه رو خودم انجام میدم.
    اگه بدونم با چ روشی باید این کار رو انجام بدم بقیشو خودم انجام میدم.
    خیلی ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    سوالتون که ربطی به PHP نداره اما فکرمیکنم این اسکریپت به دردتون میخوره
    http://farsitype.ir/

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mojooriass
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    89

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    به روش رگولار قابل حل هست از این کد استفاده کنید به جا yourtxt متغییر خودتون را بدید.

    $pattern = "/^[\s\x{0600}-\x{06FF}0-9]*$/u";


    if (preg_match($pattern, $yourtext, $matches)) {
    echo "farsi";
    } else {
    echo "engilish!";
    }

    اگه بخوای عدد را هم رو قبول نکنه پرترنو عوض کن بزار

    $pattern = "/^[\s\x{0600}-\x{06FF}]*$/u";

  6. #6

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط mojooriass مشاهده تاپیک
    براي حروف عربي عبارت معادل داريم ولي متاسفانه نه براي فارسي
    بهترين كار اينه كه حروف فارسي رو توي يك آرايه نگه داري و روي رشته راه بري و مقايسه كني ...
    سلام
    اشکال نداره.
    همون عربی هم باشه من راضیم.

    به این تصویر ی نگا بندازید
    http://s3.picofile.com/file/8188319492/aa.PNG
    تو این فیلد ها فقط میشه از عدد استفاده کرد.
    چ طوری این کار رو انجام دادن.
    خیلی ممنون

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mojooriass
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    89

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    سلام
    اشکال نداره.
    همون عربی هم باشه من راضیم.

    به این تصویر ی نگا بندازید
    http://s3.picofile.com/file/8188319492/aa.PNG
    تو این فیلد ها فقط میشه از عدد استفاده کرد.
    چ طوری این کار رو انجام دادن.
    خیلی ممنون
    این مربوط میشه به جاوا اسکریپ تو تاپیک مربوطه مطرح کنید من سمت سرورش را بالا براتون توضیح دادم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک

    به این تصویر ی نگا بندازید
    http://s3.picofile.com/file/8188319492/aa.PNG
    تو این فیلد ها فقط میشه از عدد استفاده کرد.
    چ طوری این کار رو انجام دادن.
    خیلی ممنون
    از این تابع جاوااسکریپت استفاده کنید به این صورت :
    کد HTML:
        <input type="number" name="num" onkeypress="return isNumber(event)">
    
        <script type="text/javascript">
            function isNumber(evt) {
                evt = (evt) ? evt : window.event;
                var charCode = (evt.which) ? evt.which : evt.keyCode;
                if (charCode > 31 && (charCode < 48 || charCode > 57)) {
                    return false;
                }
                return true;
            }
        </script>

  9. #9

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    اگه یه تازه وارد داشت توی بخش PHP تاپیک درمورد JS ایجاد میکرد مشکلی نبود ولی شما دیگه چرا که نزدیک به 1000 پست دارین؟ از بقیه دوستانی که بجای تذکر دادن، جواب میدن هم تعجب میکنم. تاپیک به بخش Javascript منتقل شد.

  10. #10

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    از این تابع جاوااسکریپت استفاده کنید به این صورت :
    کد HTML:
        <input type="number" name="num" onkeypress="return isNumber(event)">
    
        <script type="text/javascript">
            function isNumber(evt) {
                evt = (evt) ? evt : window.event;
                var charCode = (evt.which) ? evt.which : evt.keyCode;
                if (charCode > 31 && (charCode < 48 || charCode > 57)) {
                    return false;
                }
                return true;
            }
        </script>
    سلام و خسته نباشید
    خیلی ممنون
    عالی بود دوست عزیز
    همون چیزی بود که من میخواستم.
    فقط
    در مورد حروف فقط فارسی یا فقط انگلیسی چیکار کنم.
    مثلا من یه فیلدی دارم که فقط میخوام انگلیسی تایپ کنم و کلمات فارسی رو زد چیزی تایپ نکنه.
    در چنین فیلد هایی شرایط چطوری هستش.
    خیلی ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    با توجه به تذکر مدیر لطفا سوالتون رو به بخش جاوا اسکریپت منتقل کنید

  12. #12

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    سلام
    خودم جوابشو پیدا کردم.

    کد HTML:
    <input type="text" id="text">
    
    <script type="text/javascript">
    document.getElementById('text').onkeyup=function(){
    var text=document.getElementById('text').value;
    var count=text.length;
    var start=count-1;
    var carakter=text.substring(start,count);
    var farsi=Array('ض','ص','ث','ق','ف','غ','ع','ه','خ','ح','ج','چ','پ','ش','س','ی','ب','ل','ا','ت','ن','م','ک','گ','ظ'
    ,'ط','ز','ر','ذ','د','ئ','و','.','ء','أ','إ','ؤ','ژ','ي','ة','ۀ','آ'); 
    var indexof=farsi.indexOf(carakter); 
    if(indexof==-1){
    document.getElementById('text').value=text.substring(0,start);;
    }
    
    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.

    اینو کد ها رو من با jquery نوشتم
    اگه اینا رو تو صفحت داشته باشی کافیه که به فیلدت کلاس farsi یا english یا num بدی تا فقط همون نوع رو بشه توش تایپ کرد



    $(document).on( 'keydown' , '.numeric' ,function (e) {
    if ($.inArray(e.keyCode, [46, 8, 9, 27, 13, 110, 190]) !== -1 ||
    (e.keyCode == 65 && e.ctrlKey === true) ||
    (e.keyCode >= 35 && e.keyCode <= 40)) {
    return;
    }
    if ((e.shiftKey || (e.keyCode < 48 || e.keyCode > 57)) && (e.keyCode < 96 || e.keyCode > 105)) {
    e.preventDefault();
    }
    });

    $(document).on( 'keydown' , '.farsi' ,function (e) {
    console.log(e.key);
    if(e.key == 'Alt' || e.key == 'Shift' || e.key == 'Tab' || e.key == 'Backspace')
    return ;

    if( !e.key.match(/^[0-9 ا آ ئ ب پ ت ث ج چ ح خ د ذ ر ز ژ س ش ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل م ن و ه ی]+$/)){
    e.preventDefault();
    }
    });


    $(document).on( 'keydown' , '.engelish' ,function (e) {
    console.log(e.key);
    if(e.key == 'Alt' || e.key == 'Shift' || e.key == 'Tab' )
    return ;

    if( !e.key.match(/^[0-9 a-z A-Z]+$/)){
    e.preventDefault();
    }
    });

تاپیک های مشابه

  1. تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 06:33 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 14:20 عصر
  3. سوال: چیکار کنم که وقتی مکانما وارد textbox میشه فقط فارسی یا فقط انگلیسی تایپ کنه؟
    نوشته شده توسط mahnaz_tbe در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1388, 10:57 صبح
  4. سوال: تایپ فقط فارسی در textbox
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 18:06 عصر
  5. چگونه میتوان در فرم فقط فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 اسفند 1386, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •