نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارور NullReference Exception was unhandled

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    ارور NullReference Exception was unhandled

    سلام ، دوستان لطف می کنید برنامه رو اجرا کنید...
    برید tab کارمند...
    مشخصات کارمند جدید رو پر کنید. دکمه ثبت رو بزنید بعدش یه اروری میده.
    چیکار کنم درست شه؟
    2015-05-15_23-40-14.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    ضمیمه 131291
    فایل رو ضمیمه کردم

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط imanx7 مشاهده تاپیک
    ضمیمه 131291
    فایل رو ضمیمه کردم
    سلام ، آدرس دانلود ضمیمه اشتباهه

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    کسی نبود بگه مشکل چیه!؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    سلام برادر من.
    شما در برنامه میان از کلاس Factory یک شی میسازید به این شکل

    Factory F; // ساخت کارخانه

    ولی new نمیکنید و در جای دیگر از برنامه new میشه خوب معلومه که باید پیغام خطا بده چون کلاسی در حافظه وجود ندارد فقط تعریف شده.
    شما دارید اینجا new می کننید.

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (error) // بررسی تکراری بودن آژانس
    {
    MessageBox.Show("آژانس قبلا ثبت شده است");
    }
    else
    {
    F = new Factory(txtFactoryName.Text, txtFactoryAddrres.Text, txtFactoryPhone.Text, txtFactoryManager.Text);
    MessageBox.Show("آژانس اضافه شد");
    error = true;
    }
    txtFactoryName.Clear();
    txtFactoryAddrres.Clear();
    txtFactoryPhone.Clear();
    txtFactoryManager.Clear();

    }

    در صورتی که برنامه شما اینجا دارید از F استفاده می کنید

    private void btWorkerSabt_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    bool bl = F.Checkworker(txtWorkerCode.Text);
    if ( bl == true)
    {
    F.addworker(txtWorkerName.Text, txtWorkerMelicode.Text, txtWorkerPhone.Text, txtWorkerCode.Text,
    txtWorkerClock.Text, txtWorkerCodebakhsh.Text);
    MessageBox.Show("کارمند با موفقیت ثبت شد");
    }
    else
    MessageBox.Show("کد کارمندی قبلا ثبت شده است");

    txtWorkerClock.Clear();
    txtWorkerCode.Clear();
    txtWorkerCodebakhsh.Clear();
    txtWorkerMelicode.Clear();
    txtWorkerName.Clear();
    txtWorkerPhone.Clear();
    }

    شما باید جایی عمل new کردن را انجام بدین که در برنامه بشه همه جا استفاده کرد در همان جایی که تعریف میشه یه در Form_Load.
    راستی چرا سازنده پیش فرض رو پاک کردی؟؟؟

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام برادر من.
    شما در برنامه میان از کلاس Factory یک شی میسازید به این شکل....
    شما باید جایی عمل new کردن را انجام بدین که در برنامه بشه همه جا استفاده کرد در همان جایی که تعریف میشه یه در Form_Load.
    راستی چرا سازنده پیش فرض رو پاک کردی؟؟؟
    ممنون. با راهنمایی شما مشکلم حل شد.
    تو کد مشکلی نبود. باید اول که برنامه اجرا میشه تو tab کارخانه ، کارخانه ثبت کنیم که new اجرا بشه و دیگه اون ارورو نده...
    من هنوز تو برنامه کارخانه ثبت نکرده بودم داشتم براش کارمند تعیین میکردم خب از اول کارم اشتباه بود اون بنده خدا هم هی ارور می داد!

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    ..............
    آخرین ویرایش به وسیله angry-man : یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 در 08:55 صبح دلیل: مشکلم حل شد

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    دوستان یه مشکل...
    من میخام الان تو tab جست و جو ، یک کارمند حذف کنم...
    مشخصات کارمندان تو list ذخیره شده. چه جوری باید بگم که مثلا مشخصات یک کارمند رو کاملا پاک کنه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: ارور NullReference Exception was unhandled

    شما الان چون برامه رو با لیست نوشتید پاک کردنش میشه گفت مثل یک آرایه میشه.
    فکر کنید یک آرایه اعداد صحیح دارید میخواهید یک آیتمی را از داخل آرایه پایک کنید چه کاری انجام میدهید.

    اول پیدا کردن عدد و بعد پاک کردن که در آرایه ها ما عنصر بعدی را میریختیم داخل عنصر فعلی تا الا آخر و آخری را nullمیکردیم.

    روش بهتری هم هست با کمی جستجو به راحتی میتونی پیدا کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور sql exception was unhandled by user code
    نوشته شده توسط rasooldanger در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 25 بهمن 1393, 01:12 صبح
  2. ERROR SQL exception was unhandled
    نوشته شده توسط ji ming u در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 20:55 عصر
  3. سوال: خطای entitycommand exception was unhandled در Entity
    نوشته شده توسط hojati در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1390, 16:42 عصر
  4. خطای Argumnet Exception was unhandled by user code
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 09:14 صبح
  5. COM Exception was unhandled, Creating an instance of the COM Component with CLSID...
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •