نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در عملکرد دستور insert

  1. #1

    مشکل در عملکرد دستور insert

    سلام من یه کد نوشتم که کار ذخیره اطلاعاتو انجام میده ولی وقتی مقدار کلید جدولو تکراری وارد میکنم میره و catch رو اجرا میکنه تا اینجا مشکلی نداره
    مشکل اینجاست وقتی پیغام قسمت catch اجرا میشه بعد اون دیگه هرچقدر مقدار درستم وارد میکنیم باز همون پیغامو نشون میده باید حتما یکبار اون صفحه رو ببندی دوباره باز کنی تا درست بشه.ممنون میشم کمک کنین
    اینم کد:


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (textBox1.Text.Equals("") || textBox2.Text.Equals("") || textBox3.Text.Equals("") || textBox4.Text.Equals(""))
    {
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات ناقص هستند", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    return;


    }
    try
    {
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into sabtj (numj,datej,numsh,datesh,numdabir,datedabir,dateba rasi,vazj,typej,city) Values (@numj,@datej,@numsh,@datesh,@numdabir,@datedabir, @datebarasi,@vazj,@typej,@city)", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("numj", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("datej", textBox2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("numsh", textBox3.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("datesh", textBox4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("numdabir", textBox5.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("datedabir", textBox6.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("datebarasi", textBox7.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("vazj", comboBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("typej", comboBox2.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("city", comboBox3.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات با موفقیت به ثبت رسید", "اتمام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    Bind();
    Clear();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show(this, "ghader nist", "اتمام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    }
    private void Clear()
    {
    textBox1.Text = string.Empty;
    textBox2.Text = string.Empty;
    textBox3.Text = string.Empty;
    textBox4.Text = string.Empty;
    textBox5.Text = string.Empty;
    textBox6.Text = string.Empty;
    textBox7.Text = string.Empty;
    comboBox1.Text = string.Empty;
    comboBox2.Text = string.Empty;
    comboBox3.Text = string.Empty;
    }
    private void Bind()
    {
    con.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from sabtj", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    con.Close();
    }




  2. #2

    نقل قول: مشکل در عملکرد دستور insert

    به نظر دوستان مشکل این کد چیه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در عملکرد دستور insert

    این کد update هم فقط یه بار ایجرا میشه به نظر شما مشکل این کد چیه

    if (textBox8.Text.Equals("") || comboBox4.Text.Equals("") || comboBox5.Text.Equals("") || textBox9.Text.Equals(""))
    {
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات ناقص هستند", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    return;
    }
    try
    {
    if (radioButton1.Checked == true)
    {


    con.Open();

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("UPDATE sabtm SET kholasem=@kholasem,typem=@typem,mgha=@mgha,tajdid= @tajdid,hal=@hal,numj=@numj where id=@id", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("id", label15.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("kholasem", textBox8.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("typem", comboBox4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("mgha", comboBox5.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("tajdid", "خیر");
    cmd.Parameters.AddWithValue("hal", "بلی");
    cmd.Parameters.AddWithValue("numj", textBox9.Text);
    ;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات با موفقیت به ثبت رسید", "اتمام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    Bind1();
    Clear1();


    }
    else if (radioButton2.Checked == true)
    {


    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("update set sabtm kholasem=@kholasem,typem=@typem,mgha=@mgha,tajdid= @tajdid,hal=@hal,numj=@numj where id=@id", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("id", label15.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("kholasem", textBox8.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("typem", comboBox4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("mgha", comboBox5.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("tajdid", "بلی");
    cmd.Parameters.AddWithValue("hal", "خیر");
    cmd.Parameters.AddWithValue("numj", textBox9.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات با موفقیت به ثبت رسید", "اتمام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    Bind1();
    Clear1();
    }


    else if (radioButton1.Checked == false || radioButton2.Checked == false)
    {
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("update set sabtm kholasem=@kholasem,typem=@typem,mgha=@mgha,tajdid= @tajdid,hal=@hal,numj=@numj where id=@id", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("id", label15.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("kholasem", textBox8.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("typem", comboBox4.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("mgha", comboBox5.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("tajdid", " ");
    cmd.Parameters.AddWithValue("hal", " ");
    cmd.Parameters.AddWithValue("numj", textBox9.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show(this, "اطلاعات با موفقیت به ثبت رسید", "اتمام عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);
    Bind1();
    Clear1();




    }
    }
    catch
    {


    MessageBox.Show(this, " برنامه قادر به ذخیره سازی اطلاعات نیست", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RtlReading);


    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای دستور Insert
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 22:18 عصر
  2. سوال: مشکل در کد دستور insert در پایگاه داده Access
    نوشته شده توسط nadia.g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 11:39 صبح
  4. مشکل در اجرای دستور insert در بانک اکسس با جاوااسکریپت(شبکه workgroup)
    نوشته شده توسط mahdi87_gh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 21:04 عصر
  5. مشکل در اجرای دستور insert در بانک اکسس با جاوااسکریپت(شبکه workgroup)
    نوشته شده توسط mahdi87_gh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1388, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •