نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بهترین روش انتقال داده بین فرم ها

  1. #1

    بهترین روش انتقال داده بین فرم ها

    با سلام واحترام
    برای انتقال یک یا چند داده بین فرم ها مانند کد کاربری و کد دسترسی کاربر و... کدام روش رو پیشنهاد میدید؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: بهترین روش انتقال داده بین فرم ها

    سلام .
    عموما از کلاس static استفاده میکنن ولی اگه فرم خاص باشه میتونی تو این تاپیک یه نگاهی بندازی که چه جوابی دادم امید وار هستم که به دردت بخوره.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%DA%AF%D8%B1

  3. #3

    نقل قول: بهترین روش انتقال داده بین فرم ها

    سلام
    کافیه داده رو توی فرم مورد نظر از نوع public static تعریف کنین. به این ترتیب از طریق نام فرم توی فرم های دیگه قابل دسترس خواهد بود.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین روش انتقال اطلاعات بین فرم ها در asp.net
    نوشته شده توسط pc.base در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1393, 08:30 صبح
  2. انتقال داده بین چند فرم
    نوشته شده توسط iman-63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 19:11 عصر
  3. بهترین روش برای ارتباط بین 2 برنامه
    نوشته شده توسط afsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 08:52 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 16:14 عصر
  5. انتقال داده بین برنامه ها
    نوشته شده توسط amir master در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 18:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •