نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Ebrahim11
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    40

    جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

    با سلام

    می خواستم بدونم می شه داخل یک جمله در کلمه را یک بار find-replace کرد و رد شد رفت سراغ کلمه بعدی.

    بطور مثال متن زیر را داریم:
    " یک نفر بازداشت شده بود . من این مرد دستگیر شده را آزاد کردم "

    می خواهم داخل این متن کلمه بازداشت تغییر کنه به دستگیر و کلمه دستگیر بشود بازداشت

    لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

    سلام
    اول بازداشت رو به دستگیر تغییر بده و اندیس اولین حرفشو ذخیره کن
    بعد دستگیر رو تغییر بده با این شرط که شروعش از اندیسی که ذخیره کردی نباشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

    سلام. این کاری که میخای انجام بدی در واقع جایگزینی دو کلمه باهم هست و با replace فرق داره.
    با یه بار پیمایش از ابتدا تا انتهای رشته میشه اینکارو انجام داد. با تابع IndexOf از ابتدای رشته شروع کن ( تابع IndexOf دو پارامتر میگیره: یکی اون کلمه و دومی ایندکس شروع جستجو). ایندکس برای هردو کلمه بدست بیار و برای اون کلمه که ایندکس کمتری داره جایگزینی انجام بده. حالا دقیقا از بعد از انتهای کلمه جایگزین شده شروع کن و دوباره ایندکس برای هردو کلمه بدست بیار و برای اون کلمه که ایندکس کمتری داره جایگزینی انجام بده و به همین ترتیب تا انتهای رشته.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

    اگر منظورتون رو درست متوجه شدم این یک راه حلشه:
    string Text = " یک نفر بازداشت شده بود . من این مرد دستگیر شده را آزاد کردم ";
    Text = Text.Replace("بازداشت", "@#$%jh&^").Replace("دستگیر", "بازداشت").Replace("@#$%jh&^", "دستگیر");
    MessageBox.Show(Text);

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Ebrahim11
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    40

    نقل قول: جستجو و جایگزین کردن یک بار برای هر کلمه

    از دوستانی که پاسخ دادن خیلی ممنون .
    بهترین روش اینه
    ;("result = Regex.Replace(result, "(word2|word1)", m => m.Groups[0].Value == "word1" ? "word2" : "word1


تاپیک های مشابه

  1. تابعی برای جایگزین کردن اینتر با /n
    نوشته شده توسط rastegar.amir3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 10:42 صبح
  2. راهنمایی برای جستجو و لیست کردن فایل ها ...
    نوشته شده توسط Heidari66 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 23:29 عصر
  3. سوال: تنظیم کردن cron jobs برای 4 بار اجرای یک اسکریپت در روز
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 11:26 صبح
  4. سوال: جستجو و جایگزین کردن متن
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:21 عصر
  5. جستجو و جایگزین کردن یک حرف
    نوشته شده توسط ali_gtp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •