نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

  1. #1

    خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
    .
    من یک برنامه نوشتم و بهش یک آیکن نوتیفیکیشن دادم و زمان اجرا گوشه مانیتور میاد و میمونه. دیتابیسش sqlite و تحت شبکه میره یکسری گذارشات و اتفاقات مربوط به روز جاری رو نمایش میده.!
    .
    شورت کاتشو گذاشتم توی استارت آپ که با روشن شدن سیستم بیاد بالا.!!
    .
    و اما مشکل.! روی ویندوز اکس پی که اجراش کردم توی شرکت بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی نمیذاره سیستم خاموش بشه.! ریستارت بشه! لاگ آف بشه.! هیچ کدوم کار نمیکنه.! مشکلمو چطور برطرف کنم.؟ اصلا نمیدونم باید چی سرچ کنم.! لطفاً راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    داخل رویداد FormClosing کدی نوشتید؟

  3. #3

    نقل قول: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    سلام.
    .
    چرا.!! یک کد گذاشتم برای اینکه وقتی برنامه رو بستن برنامه بسته نشه و hide بشه، آخه نمیخوام برنامه بسته بشه، میخوام توی نوتیفیکیشن بمونه.! مشکل از همونه.!؟ اینم کدش

    protected override void OnFormClosing(FormClosingEventArgs e)
    {
    if (btnCloseClick == false)
    {
    base.OnFormClosing(e);
    e.Cancel = true;
    this.Hide();
    }
    }

    اون شرطی که گذاشتم برای زمانیه که روی منوی "خروج" کلیک کنن true میشه و فرم بسته میشه وگرنه hide میشه.!
    آخرین ویرایش به وسیله sajaaaaad : سه شنبه 29 اردیبهشت 1394 در 08:02 صبح

  4. #4

    نقل قول: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    دوستان اگر میدونن راهنمایی کنن لازم دارم. :(
    و البته جوری نباشه که کدامو تغییر بدم چون میخوام برنامه توی نوتیفیکیشن بمونه.! چکارش کنم..؟ روش بهتری سراغ دارین بگید.! ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    یک راه ساده برای رفع مشکلتون:
    protected override void OnFormClosing(FormClosingEventArgs e)
    {
    if (btnCloseClick == false && this.Visible)
    {
    base.OnFormClosing(e);
    e.Cancel = true;
    this.Hide();
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: خاموش نشدن سیستم زمان اجرا شدن برنامه

    مرسی مشکلم حل شد.
    دستتون درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرا شدن برنامه در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط mamadcity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 20:49 عصر
  2. سوال: اجرا شدن برنامه تنها روی یک سیستم....
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 تیر 1391, 12:46 عصر
  3. اجرا شدن برنامه روی سیستم های دیگر....
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 18:58 عصر
  4. سوال: اجرا شدن برنامه در زمان تعیین شده
    نوشته شده توسط ma300d در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1388, 10:28 صبح
  5. مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •