نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

  1. #1

    Talking جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    با سلام
    چطوری می شه دو مبلغی که به صورت سه رقم سه رقم از هم جدا شدند را با هم جمع یا تفریق کنیم

    12,000,000+10,000,000=?
    خیلی گشتم و جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    دیگه اومدم دست به دامن اساتید وب سایت شدم

  2. #2

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    سلام.
    به همین دلیل نباید value ها رو دست بزنید و باید با OnGetTest کار کنید.
    اما برای کار شما باید با دستور replace کاراکترهای مزاحم رو با خالی جایگزین کنید، و بعد StrToInt کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    You-See جان من یکم مبتدیم
    میشه یکم واضح تر توضیح بدی

  4. #4

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    با چی دارید کار می کنید؟ ADO ؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    مگه داده هاتون متن هستن ؟؟؟؟

    اگر متن هست:

    uses  System.SysUtils;


    var s1,s2:string;
    n1,n2:Integer;
    answr:string;
    begin
    try


    s1:=StringReplace('12,000,000',',','',[rfReplaceAll]);
    s2:=StringReplace('5,000,000',',','',[rfReplaceAll]);


    n1:=StrToInt(s1);
    n2:=StrToInt(s2);


    answr:=FormatFloat('0,',n1+n2);


    Writeln(answr);
    Readln;


    except
    on E: Exception do
    Writeln(E.ClassName, ': ', E.Message);
    end;


    a.jpg

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    یه کامپوننت Edit Box که ویرایش شده ی کامپوننت Tadvedit از TMS برای XE7 هست و تو پلت Persian قرار میگیره و شاید بدردت بخوره، به این کامپوننت دوتا خصوصیت اصافه شده که یکیش برای اعمال Mask، مثلا میتونه جدا کننده ارقام باشه که این خصوصیت با عنوان maskShow وجود داره. اگه بخوایم mask ما همون جدا کننده باشه این خصوصیت رو با ###,###,###,### پر میکنیم. در واقع "#" یعنی تغییر نده و اگه غیر از "#" باشه یعنی اضافه بشه

    یه خصوصیت هم داره با عنوان ShowNumberAsPersianSentence که همون نمایش ارقام به حروف فارسی بصورت هینت هست و وقتی فعال باشه اگه اعداد داخل اونرو تغییر بدیم اعداد رو بصورت حروف فارسی نشون میده
    MaskShow متد GetText و SetText رو تغییر میده و برای خوندن رشته هایی که ماسک دارن نیاز به حذف ماسک نیست

    لینک دانلود:
    https://www.dropbox.com/s/pn9af7tjr8...rsian.rar?dl=1

  7. #7

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    جالبه
    اما حروف رو سریع محو میکنه
    و اون هینت رو بعد از تایپ یک عدد سریع مخفی میکنه
    یک عددHide after هم زدم
    اما بازم زود اون هینت مخفی میشه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    جالبه
    اما حروف رو سریع محو میکنه
    و اون هینت رو بعد از تایپ یک عدد سریع مخفی میکنه
    یک عددHide after هم زدم
    اما بازم زود اون هینت مخفی میشه
    hideAfter اگه بیشتر از 2000 باشه نباید زود محو بشه، شاید بد نصب شده باشه، موقع باز کردن فرم ها تو IDE پیغام نداده که ممکنه HideAfter کار نکنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    برای کدوم نسخه از دلفی؟
    با کامپوننت من می تونید اینکار رو بکنین ، برای نسخه های قدیمی دلفی تو سایت گداشته بودم

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    برای کدوم نسخه از دلفی؟
    با کامپوننت من می تونید اینکار رو بکنین ، برای نسخه های قدیمی دلفی تو سایت گداشته بودم
    برای نسخه xe7

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    این برای دلفی XE7
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    نقل قول نوشته شده توسط hadisalahi2 مشاهده تاپیک
    جالبه
    اما حروف رو سریع محو میکنه
    و اون هینت رو بعد از تایپ یک عدد سریع مخفی میکنه
    یک عددHide after هم زدم
    اما بازم زود اون هینت مخفی میشه
    hideAfter رو بزار 2500

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: جمع دو مبلغی که سه رقم سه رقم جدا شده باشند

    بکارتون اومد
    پروپرتی Value مقدار عددی رو بدون جدا کننده به شما میده ولی Edit با جدا کننده
    عدد صفر رو نشون نمیده اگه بخواین ببینین باید Showzero رو True کنین یه پروپرتی فقط خواندنی هم هست که اسمش یادم نیست که عدد رو با جدا کننده نشون میده و یه پروپرتی هم برای نمایش یا عدم نمایش جدا کننده در Edit هستش
    البته اگه دمو رو ببینین بهتر متوجه میشین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع تکست باکس های دارای جدا کننده سه رقم سه رقم هستند؟
    نوشته شده توسط harash در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1394, 16:52 عصر
  2. سوال: عدم نمایش درست ارقام پولی در PDF گزارش که با کاما سه رقم سه رقم از هم جدا شده اند
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1393, 12:36 عصر
  3. 1- بدست آوردن جمع یک ستون 2-گروه بندی عدد، سه رقم سه رقم
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 23:03 عصر
  4. جمع کردن دو عدد که با کاما 3 رقم 3 رقم جدا شده
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 14:13 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •