نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

    با سلام خدمت دوستان گل
    کسی هست که با الگوریتم RSA کار کرده باشه و بدونه کلید های Public و Private در کدوم قسمت کد ساخته میشه ؟
    بنده نمیخوام کار ه*ک و از این قبیل کنم و اتفاقا میخوام داده های خاصی که بانکی هستند رو توسط این الگوریتم کد و دیکد کنم
    در قسمت کد و دیکد کردن با این الگوریتم مشکلی ندارم صرفا میخوام بدونم کجا کلید های RSA از هم تفکیک میشن و چطور میشه کد رو یک بار با کلید Public باز کرد و یک بار با Private

    خلاصه ای از این الگوریتم در ویکی پدیا :
    روش کار اینگونه است که هر کاربر دو کلید در دست خود دارد که یکی را در اختیار همه دوستان و اطرافیان برای خواند مطالبی که او کد کرده است قرار می دهد، این همان کلید عمومی یا Public است. حال کافی است که او برای ارسال مطالب به دیگران مطالب را با کلید خصوصی خود کد یا مخفی سازی نماید. دیگران به راحتی می توانند مطالب او را با کلید Public ای که از وی دارند با حالت اولیه بازگردانند (Decrypt) و آنها را مطالعه کنند.
    و یا اگر کسی بخواهد برای شما یک مطلب کد شده بفرستد با کلید Public شما آنرا کد می کند و این تنها شما و فقط شما هستنید که می توانید آنرا با کلید Private خود باز کنید و به محتوای اصلی دسترسی داشته باشید.
    اساس استفاده از این روش کدینگ یا مخفی سازی اطلاعات به الگوریتم مشهوری بنام Rivest Shamir Adleman یا RSA برمی‌گردد.

    اگر کسی نمونه کدی هم داره که بتونه از اون توضییح بده ممنون میشم :)

    با تشکر از دوستان گل

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

    از اساتید کسی بلد نیست ؟ برنامه نویس دیگه مثل قدیم ها فعال نیست ، هرچی عضو خوب بود انداختید بیرون موندن چند تا بیسواد مثل من البته بلا نصبت عده ای خاص

  3. #3

    نقل قول: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

    کد Decrypt :

    private static string DecryptRSA(string value)
    {

    byte[] encryptedBytes = System.Convert.FromBase64String(value);
    CspParameters cspParams = new CspParameters { ProviderType = 1 };
    RSACryptoServiceProvider rsaProvider = new RSACryptoServiceProvider(cspParams);

    rsaProvider.ImportCspBlob(Convert.FromBase64String (DECKeyRSA));

    byte[] plainBytes = rsaProvider.Decrypt(encryptedBytes, false);

    string plainText = Encoding.UTF8.GetString(plainBytes, 0, plainBytes.Length);

    return plainText;
    }


    کد کردن :

    private static string EncryptRSA(string data)
    {
    CspParameters cspParams = new CspParameters { ProviderType = 1 };
    RSACryptoServiceProvider rsaProvider = new RSACryptoServiceProvider(cspParams);

    rsaProvider.ImportCspBlob(Convert.FromBase64String (ENCKeyRSA));

    byte[] plainBytes = Encoding.UTF8.GetBytes(data);
    byte[] encryptedBytes = rsaProvider.Encrypt(plainBytes, false);

    string result = System.Convert.ToBase64String(encryptedBytes);
    return result;
    }


    کلیدها رو به صورت متغیر توی برنامه میتونی تعریف کنی:

    private static readonly string ENCKeyRSA = "XXX";
    private static readonly string DECKeyRSA = "XXX";

    جای مقادیر XXX توی اینترنت سرچ کن کلیدهاشو پیدا میکنی. سخت نیست کافیه یکی از کدها رو توی گوگل سرچ کنی.
    موفق باشی.

  4. #4

    نقل قول: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    از اساتید کسی بلد نیست ؟ برنامه نویس دیگه مثل قدیم ها فعال نیست ، هرچی عضو خوب بود انداختید بیرون موندن چند تا بیسواد مثل من البته بلا نصبت عده ای خاص
    سلام
    1. از بزرگواری شما بابت واژه‌ی «بی‌سواد» سپاس‌گزارم.
    2. اگه کمی شکیبایی داشتی، پاسخ رو می‌گرفتی، نیازی نیست نیم روز پس از پست اول، پست داده و دیگران رو شرمنده کنی.
    3. «استاد» واژه‌ی پارسی هست و هنگام جمع بستن مانند واژه‌های «تازی» شکسته نمی‌شه.
    4. بر خلاف نظر شما این سایت بسیار هم فعال هست. دوستانی که وقت خودشون رو برای پاسخ‌گویی به دیگران می‌گذارن کم نیستن.

    هر چند که شاید کم لطفی برخی از کاربران انگیزه‌ای برای ادامه باقی نگذاره.

    یک «عضو بد» و «بی‌سواد»
    صبا صبوحی
    آخرین ویرایش به وسیله SabaSabouhi : پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394 در 00:49 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: سوال : الگوریتم کد گذاری RSA

    عزیزم شما به خودت گرفتی انتهاش بلا نصبت گفتم بعدم خودم رو مثال زدم نه شما رو! شماهم میتونی جای اینکه دنبال حواشی باشی از تجربیات زیادتون در اختیار سایرین (بنده ) بگذارید، البته این یک پیشنهاده دوباره احساس جسارت نشه !
    پوریا جان ممنون ولی من خودم نمونه کد دارم سوال اصلیم تو Public Private بودن کلید ها هست نه نحوه پیاده سازی این آلگوریتم
    RME ممنون ولی من با نحوره پیاده سازی مشکلی ندارم سوالم در ارتباط با کلید ها هست ،
    تشکر از همه دوستانی که توجه میکنند

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سوال:الگوریتم جست و جو nonUnique
    نوشته شده توسط FastCode در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 01:15 صبح
  2. انتخاب الگوریتم رمز گذاری
    نوشته شده توسط M.YasPro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 01:49 صبح
  3. الگوریتم شماره گذاری
    نوشته شده توسط kj2007 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 23:53 عصر
  4. چند سوال الگوریتم از بین تستهای ارشد.
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1387, 22:33 عصر
  5. الگوریتم رمز گذاری روی فایل رو میخوام
    نوشته شده توسط hadi2010 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1384, 00:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •