نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ورژن جدید PersianDate.dll

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid_73
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    اونجا
    سن
    29
    پست
    208

    ورژن جدید PersianDate.dll

    سلام
    دوستان من از کامپوننت PersianDate.dll استفاده می کردم تو برنامه هام
    فک کنم این کامپوننت خیلی قدیمی بوده چون از تاریخ 2015/05/20 دیگه قابل استفاده نبود و برنامه هام با مشکل مواجه شدند الان هر کامپوننتی دیگه استفاده می کنم مشکلات زیادی داره و به درد کار من نمی خوره
    می خواستم بدونم این کامپوننت ورژن جدید تری نداره؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: ورژن جدید PersianDate.dll

    یعنی عاشق اینم که نصف سوالات و مشکلات این سه روز سر قضیه 29 روز بودن فوریه هست و اینکه ما از ماژول هایی استفاده می کنیم که به نحوی این قضیه رو پیشبینی نکردن.من خودم از ماژول آقای هاشمی نژاد (برای ASP نوشته شده با jquery) استفاده می کنم که اونم دچار مشکل شده.کاش بشه یه راه حلی برای این مشکلات پیدا کرد.
    دوست عزیز مشکل از قدیمی بودن اون نیست.مشکل اینه که این سه روز نمی تونی ازش استفاده کنی.بعد مجددا درست میشه.و احتمالا روز 31 شهریور مجددا همچین مشکلی رو خواهی داشت.

  3. #3

    نقل قول: ورژن جدید PersianDate.dll

    سلام از لینک زیر استفاده کن:

    https://barnamenevis.org/showthread.php?483739-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%88-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C-open-source

تاپیک های مشابه

  1. آیا توی دلفی ورژن جدید میشه C++‎ هم نوشت؟
    نوشته شده توسط 123456za در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر
  2. ورژن جدید DAO و ADO رو از کجا پیدار کنم
    نوشته شده توسط meysam39 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 16:16 عصر
  3. یه برنامه عالی ترکیب فایلها با هم با قابلیت زیاد(ورژن جدید)
    نوشته شده توسط SalarSoft در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 22
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1383, 09:42 صبح
  4. کسی ورژن جدید دات نت پریویو کامپایلر را برای دلفی دارد؟
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •