نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی جهت درج نظر یا امتیاز قبل از خروج از اپلیکیشن

  1. #1

    راهنمایی جهت درج نظر یا امتیاز قبل از خروج از اپلیکیشن

    باسلام روز بخیر
    در اپلیکیشن ها دیدم قبل از خروج میپرسن میخواهید نظر یا امتیاز بدید یا نه که وقتی نظر یا امتیاز رو میزنن وصل میشه به بازار و اینکار انجام میشه .

    میخواستم ببینم روش کار به چه صورتی هستش ؟ آیا نمونه کد برای انجام اینکار هست ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار atpf67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    بوشهر- جم
    پست
    132

    نقل قول: راهنمایی جهت درج نظر یا امتیاز قبل از خروج از اپلیکیشن

    سلام بزرگوار

    متد زیر رو توی اکتیویتی تون بذارید و بجای نمایش Toast کاری که میخواید انجام بشه رو قرار بدید.


     @Override
    public void onBackPressed() {
    // TODO Auto-generated method stub
    // super.onBackPressed();
    Toast.makeText(this, "sdsddsfd", 1).show();
    }

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی جهت درج نظر یا امتیاز قبل از خروج از اپلیکیشن


    @Override
    public void onBackPressed() {
    Builder alert = new AlertDialog.Builder(MainActivity.this);
    alert.setTitle("تیتر دیالوگ");
    alert.setMessage("متن پیام دیالوگ");
    alert.setNeutralButton("خروج از برنامه", new DialogInterface.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(DialogInterface dialog, int id) {
    finish();
    }
    });
    alert.setPositiveButton("امتیاز به برنامه", new DialogInterface.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(DialogInterface dialog, int id) {
    Intent votIntent = new Intent(Intent.ACTION_EDIT,
    Uri.parse("bazaar://details?id=com.example.application"));
    startActivity(votIntent);
    }
    });

    alert.show();
    }

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: راهنمایی جهت اضافه کردن امکان امتیاز دهی به مطلب
    نوشته شده توسط ebiramgs در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 11:39 صبح
  2. راهنمایی جهت درج فاکتور
    نوشته شده توسط boysilent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1392, 16:37 عصر
  3. سوال: نحوه تنظیم و طراحی صفحه مورد نظر جهت درج اخبار
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 08:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •