نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: این ارور دیتابیس رو چجوری رفع کنم؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    این ارور دیتابیس رو چجوری رفع کنم؟

    سلام

    کدی که نوشتم یه مقداری رو که مد نظرمه از دیتابیس میخونه و تو لیبل نشون میده.
    توی form load که گذاشتم بدرستی این کار رو انجام میده اما من نیاز دارم این کد رو تو تایمر بذارم که مثلا هر ثانیه بروز بشه.یه بار که اجرا میشه بار دوم ارور میده.

    این هم تصویر ارور لطفا کمکم کنید مشکلو برطرف کنم.

    http://s6.uplod.ir/i/00603/ahyza83uwlw0.png

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    همون خطای قبلی رو میده؟ میشه کد کاکل رو بزاری و اینکه بگی ایا ابجت کامندت فیلد یا متغیر؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    همون خطای قبلی رو میده؟ میشه کد کاکل رو بزاری و اینکه بگی ایا ابجت کامندت فیلد یا متغیر؟
    نه این خطا فرق میکنه همیشه دفه اول اجرا میشه دفه دوم این گیر رو میده.
    بله البته این هم کل کدش.


    void daramadMah()
    {
    string mah2;
    if (PC.GetMonth(DateTime.Now) < 10)
    mah2 = "0" + PC.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    else
    mah2 = PC.GetMonth(DateTime.Now).ToString();

    con.ConnectionString = Properties.Settings.Default.DataBaseConString;


    cmd.Connection = con;


    cmd.CommandType = CommandType.Text;



    con.Open();


    cmd.CommandText = "Select count(*) from tblDaramadha where tarikh BETWEEN ? AND ?";
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", (PC.GetYear(DateTime.Now).ToString()+"/"+mah2+"/"+"01"));
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", (PC.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + mah2 + "/" + "31"));

    int m = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    cmd.Parameters.Clear();
    if (m >= 1)
    {
    cmd.CommandText = "SELECT SUM(daramad) AS daramad FROM tblDaramadha WHERE tarikh BETWEEN ? AND ?";
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", (PC.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + mah2 + "/" + "01"));
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", (PC.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + mah2 + "/" + "31"));

    OleDbDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

    cmd.Parameters.Clear();
    while (dr.Read())
    {

    label8.Text = dr["daramad"].ToString() + " تومان";

    }
    }
    else
    {
    label8.Text = "ثبت نشده";
    }

    con.Close();
    }



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    شما به اول متدتون کد زیر و اضافه کن

    cmd.Parameters.Clear();

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    شما به اول متدتون کد زیر و اضافه کن

    cmd.Parameters.Clear();
    این رو داخل کد دارم . به اول هم منتقل کردم فرقی نداشت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    ​به قبل از con.Open

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    نقل قول: این ارور دیتا بیس رو چجوری رفع کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    ​به قبل از con.Open
    دقیقا همین کار رو انجام دادم ولی فرقی نکرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: این ارور ها رو چطور رفع کنم؟
    نوشته شده توسط mil4di در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 12:34 عصر
  2. آموزش: این ارور ها رو چطور برطرف کنم؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 00:27 صبح
  3. سوال: این ارور ها رو چطور برطرف کنم؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 19:15 عصر
  4. علت این ارور چیه و چطوری رفعش کنم؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1390, 13:38 عصر
  5. چطور می تونم این ارور رو در دلفی رفع کنم
    نوشته شده توسط takfanar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 01:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •