نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: هر ثانیه مقدار لیبل رو از بانک بخون

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    Question هر ثانیه مقدار لیبل رو از بانک بخون

    سلام

    میخوام هر ثانیه یک با بره مقدار فیلد مورد نظرم رو بخونه و توی لیبل نشون بده.

    با فرض اینکه:

    oledb

    نام دیتابیس:
    tblDaramadha

    نام فیلد:
    daramad

    نام فیلد تاریخ:
    tarikh

    تاریخ امروز:
    1394/02/31

    نام لیبل:
    label1

    با این مشخصاتی که گفتم یه کد(راه حل) میخوام که درآمد امروز رو توی لیبل نشون بده (هر ثانیه هم بروز بشه)

    خودم قبلا انجام دادم ولی از دفه دوم به بعد ارور میده.

    لطفا یکی کدی که میدونه بدون مشکل کار میکنه بنویسه ببینم مشکل کارم کجاست
    اگه خواستید کدمم میذارم.

    مرسی

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    نیشابور
    سن
    30
    پست
    41

    نقل قول: هر ثانیه مقدار لیبل رو از بانک بخون


    void daramadEmrooz()
    {
    string mah2, rooz, tDay;
    if (PC.GetMonth(DateTime.Now) < 10)
    mah2 = "0" + PC.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    else
    mah2 = PC.GetMonth(DateTime.Now).ToString();
    if (PC.GetDayOfMonth(DateTime.Now) < 10)
    rooz = "0" + PC.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    else
    rooz = PC.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString();
    tDay = PC.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + mah2 + "/" + rooz;


    con.ConnectionString = Properties.Settings.Default.DataBaseConString;


    cmd.Connection = con;


    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    //cmd.CommandText = "select * from tbldaramadha";

    con.Open();

    cmd.CommandText = "Select count(*) from tblDaramadha where tarikh=?";
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", tDay);
    int n = Convert.ToInt32(cmd.ExecuteScalar());
    cmd.Parameters.Clear();
    if (n >= 1)
    {
    cmd.CommandText = "Select daramad from tblDaramadha where tarikh=?";
    cmd.Parameters.AddWithValue("p1", tDay);
    OleDbDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    //string emdaramad = Convert.ToString(cmd.ExecuteScalar());
    cmd.Parameters.Clear();
    while (dr.Read())
    {
    label7.Text = dr["daramad"].ToString() + " تومان";
    }
    }
    else
    {
    label7.Text = "ثبت نشده";
    }
    con.Close();

    }




    کد خودم اینه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حداکثر مقدار یک فیلد از بانک اطلاعاتی اکسس
    نوشته شده توسط soheilbehro در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 19:59 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن مقدار یه فیلد از بانک درون یه متغیر
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 15:51 عصر
  3. سوال: نحوه تغیییر مقدار لیبل فرم اول با استفاده از فرم دوم
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 18:37 عصر
  4. مشکل در Null بودن مقدار یک فیلد در بانک
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 06:20 صبح
  5. چگونه فهمیدن مقدار Null که از بانک خوانده می شود (نیمه فوری)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •