نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در insert

  1. #1

    مشکل در insert

    سلام به نظر دوستان این خطا چیه در insert میده؟insert.jpg

  2. #2

    نقل قول: مشکل در insert

    بازهم خطا میده حتی با یک کد کوتاه و مختصر جهت تست-البته ازاکسس استفاده کردم و اطلاعات رکورد را تستی 2تاشو دادم بهشinsert2.png

  3. #3

    نقل قول: مشکل در insert

    من اکسسم 2007بوده در ویندوز اکس پی
    الان در ویندوز8 اکسس 2013 و 2007 را روی سیستم دارم
    اشکال کار چیه به نظره اساتید؟
    لطفا راهنمایی کنید
    قبلا insert را اجرا میکردم ولی الان خطا میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در insert

    value را درست کنید
    VALUES

  5. #5

    نقل قول: مشکل در insert

    متاسفانه خطاهای دستوری دارید و ارورهایی رو که میده متوجه نمیشین.
    خطای اول میگه که فیلد کلیدیتون تکراری هس و نمیتونین تکراری ثبت کنید.
    دومی هم خطای سنتکس یا نوشتار در ساختار رو داده.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در insert

    خطای2.png
    این خطای نوشتاریش چیه هرکار میکنم قبول نمیکنه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در insert

    خطای3.png
    این هم نوع خطایی که میده

  8. #8

    نقل قول: مشکل در insert

    خطای3.png
    این هم نوع خطایی که میده

  9. #9

    نقل قول: مشکل در insert

    ازدوستان کسی نیست کمک کنه؟
    من به روش قرار دادن تکست در گیومه ها مثل '" + txt_shmoshtari + "' که انجام میدم نشکلی نیست
    ولی به روش پارامتر که میزنم خطا میده
    نمیدونم علتش چیه؟
    اصل مطلب این هستش که میخوام مشکل کار را بدونم چیه نه اینکه ازش راحت بگذرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در insert

    پارامتر ها رو به این صورت بده به عنوان مثال :

    cmd.Parameters.Add("@name", SqlDbType.NVarChar).Value = name;

  11. #11

    نقل قول: مشکل در insert

    یعنی اگه اینجوری بدم درسته؟
    cmd.Parameters.Add("@shmosh", SqlDbType.BigInt).Value = txt_shmoshtari.Text;

  12. #12

    نقل قول: مشکل در insert

    فایده نداره هرکار میکنم ابدیت نمیشه
    خطای4.png

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در insert

    پارامتر دوم منظورم id مقدار دهی نشده
    اون هم مقداردهی کنید

    cmd.Parameter.Add(@id........

    یک @ قبل از نام پارامترهات بذار shoma@

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در insert

    نقل قول نوشته شده توسط h.gheidrlou مشاهده تاپیک
    یعنی اگه اینجوری بدم درسته؟
    cmd.Parameters.Add("@shmosh", SqlDbType.BigInt).Value = txt_shmoshtari.Text;
    سلام
    وقتی دارین bigInt می گیرین بهتر نیست مقدار TextBox رو Convert کنید؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل در insert

    بهتره ابتدا فیلد به فیلد insert کنی تا مشکل رو پیدا کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در insert کردن
    نوشته شده توسط neda_barnamenevis در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 08:32 صبح
  2. مشکل با insert در query
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 07:53 صبح
  3. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  4. مشکل در Insert جدول موقت
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1385, 21:03 عصر
  5. یه مشکل با insert into
    نوشته شده توسط afsar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 19:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •