نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    سلام برای ذخیره تنظیمات ستینگ در برنامه استفاده کردم ولی این کد اخطار و میده میشه مشکلو حل کرذ.
    Error 1
    Property or indexer 'LINQ2.Properties.Settings.kalaConnectionString' cannot be assigned to -- it is read only


    E:\drivef\test\xodam\LINQ2\LINQ2\Form1.cs 70 12 LINQ2

    چگونه از حالت فقط خواندنی خارج کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    سلام مهندس برای اینکه دوستان بهتر کمک کنند قطعه کد خودتون رو هم بزارید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    Properties.Settings.Default.Setting = textBox1.Text;
    Properties.Settings.Default.Save();
    بفرما قطعه کد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    textBox3.Text=("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|"+textBox2.Text+"\\DDDDD.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    Properties.Settings.Default.DDDDDConnectionString = textBox3.Text;
    Properties.Settings.Default.Save();

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    مهندس جان شما برید ببینید تنظیمات شما در settin زمانی که متغیرر را تعریف کردید scop رو روی application است یا گداشتید بر روی User

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    سلام گذاشتم روی
    application انتخابی بنام user نداره

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    مگه میشه مهندس وقتی میخوای در Setting متغیر تعریف کنی
    1 - نوع Type رو مشخص می کنی
    2- نوع Scop رو مشخص مشخص می کنید که یه ComboBox داره که 2 گزینه داره Application و User شما یه بار دیگه چک کنید یا VS شما مشکل داره
    11.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    لطفا type رو به (Connection string) j تبدیل کن ببین بازم داره . کمبو کشوی حذف میشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><configuration>    <configSections>    </configSections>    <connectionStrings>        <add name="WinLinq.Properties.Settings.DDDDDConnectionString"            connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\DDDDD.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True&quot;"            providerName="" />    </connectionStrings></configuration>
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 345.png‏ (22.2 کیلوبایت, 21 دیدار)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    دوستان . من از این روش برای استفاده چندین شرکت در یک برنامه استفاده کنم
    . چند تا پوشه حاوی بانک بنام شرکت که شرکت رو از کمبو باکس انتخاب کنم.

    توجه: عرض کنم که با ادو .نت هیچ مشکلی نیست چون دارم با لینک کار میکنم این مشکلو در لینک دارم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    لطفا اگر کسی همچین مشکلی داشته جواب بده ممنون میشم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    دوستان حل شد کسی خواست درخدمتم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    مشکلش چی بود بگو تا ما هم یاد بگیرم مخ ما رو که امروز بعد عکس آخر که گذاشتی خیلی بد کار گرفت

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: مشکل ذخیره مسیر بانک در لینک

    app.config رو به این کد تغییر دادم.


    کد HTML:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><configuration>    <configSections>        <sectionGroup name="userSettings" type="System.Configuration.UserSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >            <section name="WinLinq.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" allowExeDefinition="MachineToLocalUser" requirePermission="false" />        </sectionGroup>    </configSections>    <connectionStrings />    <userSettings>        <WinLinq.Properties.Settings>            <setting name="DDDDDConnectionString" serializeAs="String">                <value>Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|1390\DDDDD.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True</value>            </setting>        </WinLinq.Properties.Settings>    </userSettings></configuration>

تاپیک های مشابه

  1. مسیر ذخیره شده بانک اطلاعاتی اس کیو ال
    نوشته شده توسط دختر باران در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 11:45 صبح
  2. مشکل با ذخیره در بانک اکسس؟!!
    نوشته شده توسط Open-Source در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 11:49 صبح
  3. مشکل ذخیره در بانک
    نوشته شده توسط edisoon در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 00:43 صبح
  4. مشکل در مسیر اتصال بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 فروردین 1386, 07:41 صبح
  5. دوباره مشکل ذخیره کردن در بانک access
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 11:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •