نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شمارنده در سی شارپ

  1. #1

    شمارنده در سی شارپ

    سلام دوستان من چطور می تونم یه دکمه بسازم که وقتی روش کلیک می کنم 1 عدد به مقدار label اضافه بشه مثلا اگر مقدار label یک باشه بعد از زدن دکمه مقدار label 2 بشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: شمارنده در سی شارپ


    int lableValue=Convert.ToInt32(this.Lable1.Text);
    lableValue++;
    this.Lable1.Text=lableValue.ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: شمارنده در سی شارپ

    سلام با این کد هم میتونی کمی راحترا :

    this.Lable1.Text=int.Pars(this.Lable1.Text)+1;

  4. #4

    نقل قول: شمارنده در سی شارپ

    سلام میتونم یپرسم وقتی این کد و زدم چطور میشه همون یه واحد رو در یه باکس کوچیک نمایش بده ؟؟؟ مثلا یکی زدم بشه 2 نمایش بده بعدش دوباره 3 رو نمایش بده تا اخر ؟ممنون

  5. #5

    نقل قول: شمارنده در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط reza.it77 مشاهده تاپیک
    سلام میتونم یپرسم وقتی این کد و زدم چطور میشه همون یه واحد رو در یه باکس کوچیک نمایش بده ؟؟؟ مثلا یکی زدم بشه 2 نمایش بده بعدش دوباره 3 رو نمایش بده تا اخر ؟ممنون
    سلام منظورتون از باکس چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 3
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 10:33 صبح
  2. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 2
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 00:41 صبح
  3. حرفه ای: دستور Yield(به كاركيري شمارنده ها در سي شارپ)
    نوشته شده توسط mojtaba_nava در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 15:36 عصر
  4. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 1
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 18:18 عصر
  5. شمارنده کل افراد ورودی به سایت
    نوشته شده توسط lili55 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1382, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •