نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت اطلاعات به صورت آرایه

  1. #1

    دریافت اطلاعات به صورت آرایه

    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 20:10 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: دریافت اطلاعات به صورت آرایه

    معمولا فرم را serialize و با ajax پست میکنن ُ کد jquery شما کمی مشکل داره .
    به صورت زیر براتون تغییر دادم.

    $('.ed_btn_save').click(function(e) {
    e.preventDefault();
    $.post(base_url + 'incs/panel-ajax.php',
    { data : $('input').serialize() }
    , function(data) {
    alert(data)
    })
    })

    و در php هم فقط باید پست data رو unserialized کنید به صورت زیر :
    if(isset($_POST['data']))
    {
    $data = unserialize($_POST['data']);

    echo $data['name'];
    }

    امیدوارم بدردتون بخوره.
    آخرین ویرایش به وسیله engmmrj : یک شنبه 03 خرداد 1394 در 21:05 عصر

  3. #3

    نقل قول: دریافت اطلاعات به صورت آرایه

    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 20:10 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: دریافت اطلاعات به صورت آرایه

    وقتی از serialize در jQuery استفاده می کنید نیازی نیست در PHP کاری انجام بدید و می تونید به شکل عادی از $_POST (یا $_GET) استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: دریافت اطلاعات به صورت آرایه

    آخرین ویرایش به وسیله دانیال دزفولی : پنج شنبه 21 خرداد 1394 در 20:10 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک برای دریافت فایل به صورت آرایه
    نوشته شده توسط minister1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1393, 22:27 عصر
  2. دریافت اطلاعات به صورت روزانه از یک فایل فاکس پرو
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 08:33 صبح
  3. سوال: چه راههای برای دریافت اطلاعات به صورت post هست؟
    نوشته شده توسط sobhangh در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 13:26 عصر
  4. سوال: دریافت اطلاعات به صورت لحظه ای
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 13:24 عصر
  5. نحوه دریافت اطلاعات به صورت سطری
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اسفند 1383, 19:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •