نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارتباط برنامه با دستگاه pos

  1. #1

    ارتباط برنامه با دستگاه pos

    سلام چطور میشه با دستگاه های کارت خوان که در فروشگاهها جهت دریافت وجه با کارت عابر بانک هستن ارتباط برقرار کنم بطوری که با همه بانک ها سازگار باشه
    من میخام بعد از گرفتن رمز کاربری مبلغی که دستی وارد میشه رو ازطریق برنامه وارد کنم . آیا dll خاصی هست اگه اینطوری هست راهنمایی کنید
    با تشکر . . .


  2. #2

    نقل قول: ارتباط برنامه با دستگاه pos

    لطفا کمک کنید البته یک کتابخانه است امh lk روش کار با اون رو بلد نیستم POS_PC.Dll

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ارتباط برنامه با دستگاه pos

    سلام
    باید بری سراغه شرکت های سازنده که در دسترس نیستند فقط از طرق سایتشون
    یا هم نمایندگی هایی که دستگاههای رو توزیع میکنند

  4. #4

    نقل قول: ارتباط برنامه با دستگاه pos

    من میخواستم برنامه ای بنویسم که با هر نوع دستگاه pos سازگار باشه و بتوانم اطلاعات دریافت و ارسال کنم

  5. #5

    نقل قول: ارتباط برنامه با دستگاه pos

    سلام مهندس موضوع جالبی هست اگه تونستی به تو انجمن مطرح کن تا بچه ها بدونن چطوری این کار رو کردی.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی دستگاه pos
    نوشته شده توسط reghbali06 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1397, 10:38 صبح
  2. ارتباط با دستگاه POS
    نوشته شده توسط jas1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1396, 22:47 عصر
  3. سوال: ارتباط دلفی با دستگاه pos
    نوشته شده توسط javad_rajabloo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1393, 17:27 عصر
  4. ارتباط به دستگاه POS
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 01:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •