نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چرا خروجی این کد یازده نیست ؟!

  1. #1

    چرا خروجی این کد یازده نیست ؟!


    int[] numbers = new int[10];

    Console.WriteLine(numbers.Length.ToString());


    سلام . اندیس آرایه که از صفر شروع میشه . ( ده منهای صفر به علاوه یک هم مساوی است با یازده ) اما ویژوال استودیو به اشتباه خروجی رو ده چاپ می کنه ، ?why

    پ ن : از توانایی ام در فرمول نویسی لذت بردین ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: چرا خروجی این کد یازده نیست ؟!

    سلام
    خودت گفتی آرایت 10 خانه ای باشه. 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 می شه 10 تا خانه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: چرا خروجی این کد یازده نیست ؟!

    سلام
    مگه میشه خودت میگی طول آرایه من 10 هست بعد انتظار داری باز طول آرایه رو بده 11؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: چرا خروجی این کد یازده نیست ؟!

    الان متوجه اشتباهم شدم ، من فکر می کردم وقتی می نویسم


    int[] numbers = new int[10];


    یعنی از صفر شروع کن تا 10 ، خانه بساز !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا خروجی الگوریتم موقعیت اشاره در یک رشته این می شود؟ (فوری)
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 01:34 صبح
  2. سوال: چرا در این حلقه while خروجی 26 می شود؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 00:46 صبح
  3. سوال: چرا خروجی این برنامه اشتباهه؟
    نوشته شده توسط hafez1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 21:11 عصر
  4. دوستان چرا خروجی این الگوریتم که And استفاده کرده است باید 2 بشود؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 14:57 عصر
  5. چرا آخه این قسمت فعال نیست....؟؟؟؟
    نوشته شده توسط white fox در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •