نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

  1. #1

    Question چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    سلام دوستان من میخوام یک برنامه بنویسم تا در صورتی که کاربر یک متن رو کپی کرد بهم پیغام بده و متن رو نمایش بده لطفا کمکم کنید؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    سلام مهندس
    این دستور کپی انجام میده :

    Clipboard.setText(textBox1.Text);

    این دستور هم paste


    textBox1.Text=Clipboard.getText();

    طراح هم شمایی میتونی مدیریت کنیش :)

  3. #3

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    سلام میدونم این دستور رو خودمم دارم.
    از کجا بفهمم CLIPBOARD پر شده که بتونم متنش را نمایش بدم.
    یک شرط گذاشتم اما موفق نشدم و با خطا های نتعدد مواجه شدم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    ببین فکر میکنم باید خودت مدیریت کنی
    یعنی مثلا متن مورد نظرت برای کپی وقتی ک select شد با یه contexMenu گزینه کپی رو ایجاد کن . shortCut هم بزا Ctrl+C بعئ کدتو داخل contex بنویس
    حالا بازم منتظریم تا بقیه دوستان نظر بدن :)

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    سلام
    این لینک رو نگاه کنید.

    پ.ن. مدیران گرامی توضیحاتش زیاده، باور کنید سایت هم مال من نیست. لذا حداقل به دلیل اینکه همه جوابها باید در همین تاپیک داده بشه، پست رو حذف نکنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alibilgats
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    155

    نقل قول: چگونه میتونم یک برنامه بنوسیم در صورت کپی کردن یک متن یک پیغام نمایش بده؟

    سلام.
    دوست خوبم نوشتن این کد خیلی راحته:


    string tmp_txt = "";

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    tmp_txt = Clipboard.GetText();
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Clipboard.GetText() != tmp_txt)
    {
    tmp_txt = Clipboard.GetText();
    MessageBox.Show(Clipboard.GetText());
    }
    }




    interval تایمر هم بزار روی 100.
    نکته مهمش اینه که پیغام متن کپی موقعی نشون داده میشه که مقدار کپی جدید با مقدار کپی قبلی فرق کنه!

تاپیک های مشابه

  1. کپی کردن یک متن
    نوشته شده توسط leontry89 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 01:51 صبح
  2. عملیات Backup به صورت کپی کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 15:44 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 09:32 صبح
  4. کپی کردن یک متن های لایت شده در clipboard
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 09:52 صبح
  5. کپی کردن یک متن
    نوشته شده توسط ajor3sunti در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1384, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •