نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جایگزینی کدهای php در یک string

  1. #1

    جایگزینی کدهای php در یک string

    سلام
    من قصد دارم یه قالب طراحی کنم که کاربر به راحتی استفاده کنه و تغییر بده
    به این منظور نیاز دارم که سیستم راحتی بنویستم
    حالا اگه کاربر در قالب اینو بنویسه : X1
    باید زمان اجرا X1 تبدیل بخ if(y == z) بشه
    مثل قالب های بلاگفا که یه کد اختصاصی برای این مورد دارن

  2. #2

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    خوب یک سری خطوط کد باید داشته باشید و یک سری کلمه کلیدی که خودتون به این خطوط کد اختصاص میدید و با اجرای برنامه توسط کاربر خطوط برنامه رو کامپایل یا پیمایش میکنید و به جای کلمات کلیدی که به کاربرده و شما تعریف کردین کد مربوطه رو میذارید... و بعد که کدها رو جایگزین کردین اینکلودش میکنید به پیج تا حالا باز سرور اونو کامپایل کنه...

  3. #3

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    جالب شد واسه خودمم...
    مثلا این کد رو ببینید:
    صفحه testMyCode.php

    echo"this is file with first content";

    صفحه index.php

    include 'test1.php';
    $data='<?php if(1==1)echo "this is my code injected in testcode file";?>';
    file_put_contents('test1.php', $data);
    include 'test1.php';
    آخرین ویرایش به وسیله H:Shojaei : پنج شنبه 07 خرداد 1394 در 15:34 عصر دلیل: خط اصلی کد رو ننوشته بودم...!

  4. #4

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    مشکل اینه من نمی خوام include کنم

  5. #5

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    خوب باز هم مشکلی نیست:

    $data='if(1==1)echo "this is my string as php code";';
    eval("$data");

  6. #6

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    ممنون دوست عزیز
    replace رو چطور انجام بدم ؟
    چون کد ما از قبل فراخوانی شده
    مثال :
    $txt = '1{foo}3';$data = str_replace('{foo}', 'if(1==1)echo 8', $txt);               eval("$data");

  7. #7

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    باید رشته رو تفکیک کنید اونهایی که قبل کلمه کلیدی هستن رو نمایش بدید به کلمه کلیدی که رسیدین جایگزین کنید و بعدیهاش رو هم باز نمایش بدین:

    $txt = '1{foo}3';
    preg_match_all('/(.*)\{(.*)\}(.*)/', $txt,$matches);
    for ($i=1;$i<count($matches);$i++) {
    if($matches[$i][0]!='foo')
    echo $matches[$i][0];
    else
    eval('if(1==1)echo 8;');
    }

  8. #8

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    ممنون اما این کار منطقی فکر نکنم باشه
    چون پردازش رو بالا میبره
    اینطور نیست ؟!
    در ضمن اگه 7-8 تا کد foo داشتیم چی ؟
    این فقط برای آخری کاربرد داره

  9. #9

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    منطقی که من رو منطقش چون تو سیستم شما نیستم که چه کاری میخواید بکنید نظری نمیتونم بدم فقط میدونم کار میکنه به درستی و این یکی از راه حل ها میتونه باشه...
    و در مورد این که فقط واسه آخره خیر این رو میتونید پویا کنید تا هر چندتا foo که داشتید بتونه بخونه یکم کار بیشتر میخواد...
    من اینطوری نوشتم ولی شما میتونید واسه هر کلید این کارو بکنید یا یه الگوریتم یا راه حلی پیدا کنید که همه رو پوشش بده راه حل رو دارین ازین به بعد به مهارت خودتون بستگی داره...

  10. #10

    نقل قول: جایگزینی کدهای php در یک string

    اگه واسه قالب میخوای اسمارتی رو یه نگاه بنداز
    http://www.smarty.net/

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ای برای trace کردن کدهای php
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:21 عصر
  2. خطاها و هشدارها روی کدهای php نشان ندهد !
    نوشته شده توسط adnan در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 21:27 عصر
  3. کدهای php
    نوشته شده توسط melissa در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 12:31 عصر
  4. چه جوری می شه کدهای php رو encoding کرد؟
    نوشته شده توسط cpuman در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:16 عصر
  5. اجرای کدهای PHP
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •