نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پرینت گرفتن datareport

  1. #1

    پرینت گرفتن datareport

    سلام:
    سوال من ممکنه خیلی ساده باشه یا قبلا به مشابه این سوال در این forum جواب داده شده باشه.ولی لطفا من رو راهنمایی کنید.
    زمانی که یک datareport نمایش داده می شه در قسمت گوشه سمت چپ بالا 2 آیکون print & export هست که نمی دونم چرا پرینت اون کار نمیکنه.باید چه کار کنم که هروقت روی اون آیکون کلیک شد همون report رو پرینت بگیره.
    البته میدونم که datareport ،یک method : printreport داره ولی نمیدونم که چه جوری اون با آیکون پرینت ارتباط بدم.
    مرسی.




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما لازم نیست برای اون برنامه نویسی کنید. عموبیلی مهربون قبلا این زحمت رو کشیده! فقط آیا چاپگر روی سیستم شما نصب است ؟ :shock:

  3. #3
    سلام:
    ممنون از راهنمایی شما.
    ببینید من پرینتر روی کامپیوتر نصب شده دارم و در همین برنامه با شئ printer پرینت میگیرم.
    حتی با datareportname.printreport هم میتونم از ریپرت پرینت بگیرم.ولی در صفحه اصلی datareport با اون ایکون پرینت ، پرینت نمیگیره.اصلا هیچ اتفاقی نمی افته :!:

  4. #4
    یک چیز دیگه که یادم رفت بگم اینه که آقای نصیری من اون برنامه access_report شما رو هم دانلود کردم ولی تو همون برنامه هم همینجوری که گفتم.
    در ضمن از اون تابع تبدیل تاریخ هم که تو سایتتون گذاشتین استفاده کردم.خیلی با حال بود.مرسی.
    اون مقاله Printing هم خیلی کمکم کرد. :wink: :lol:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این امکان ندارد! :shock: :shock:
    باید یک جایی یک اشتباه کوچکی رخ داده باشد! شما وقتی روی این آیکون کلیک می کنید ابتدا صفحه ی انتخاب پرینتر ظاهر می شود....... که باید پرینتر صحیح را انتخاب کنید. ولی واقعا این مشکل شما هم جزو عجایب است!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اگر با شیء پرینتر می توانید پرینت بگیرید سورس زیر را تست کنید و نتیجه را اعلام بفرمایید


    ref. msdn
    PrintReport Method Example
    The first example displays the Print dialog box, allowing the user to specify the file name and page range. The second example prints the report without displaying the dialog box.

    Private Sub DisplayPrintDialog()
    DataReport1.PrintReport True
    End Sub

    Private Sub PrintWithoutDialog()
    ' Prints all pages in the report.
    DataReport1.PrintReport False, rptRangeAllPages
    End Sub


  7. #7
    دستور DataReport1.PrintReport True کار نمیکنه ولی با fasle کار میکند.
    یک چیز دیگه رو هم من امتحان کردم که فکر میکنم اشکال از اون باشه.من components ،CommonDialog1 رو اضافه کردم.برای action 1,2,3,4 کار میکنه ولی برای 5 که ماله پرینتر باشه کار نمیکنه و این پیغام خطا رو میده.

    the comman dialog function failed to find a specified resource

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    3
    من هم مثل شما همین مشکل رو در پرینت گرفتن دارم.
    نتیجه ای به اون صورت نتونستم بگیرم.ولی حدس میزنم این یه باگ نرم افزاری هست که
    بستگی به مادربورد کامپیوتر داره.چون روی بعضی کامپیوترها جواب می ده و بعضیها هم نه.
    کامپیوتر آقای نصیری هم از دسته دومی هست که مشکل نداره.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در DataReport
    نوشته شده توسط Mahyar Es. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 23:00 عصر
  2. گزارش گیری با datareport
    نوشته شده توسط fateme_shourabi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1385, 23:00 عصر
  3. تصویر در DataReport
    نوشته شده توسط Rezayat Mojtaba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 20:14 عصر
  4. فوکوس در DataReport
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 19:36 عصر
  5. استفاده از فیلد فانکشن جمع در datareport
    نوشته شده توسط مهدی ذوقی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 01:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •