نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ذخیره جدول به صورت یکجا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    Exclamation مشکل در ذخیره جدول به صورت یکجا

    سلام دوستای خوب من
    من داخل برنامه یه جدولی دارم که بهش مقدار میدم و یهو به صورت یه جا میفرستم طرف دیتابیس و ذخیره میشه و باز هم به ادامه اضافه می کنم ذخیره میشه ولی زمانی که 1 سطر پاک کنم پیغام خطا زیر رو میده :

    Deleted row information cannot be accessed through the row.


    کد سمت لایه UI :

    try
    {
    //---------------- لیست ماشین ها ------------------
    blCls._Kind = 3;
    gridViewCarName.FocusedRowHandle = 0;
    bsCarName.DataSource = gridControlCarName.DataSource;
    blCls._CarList = bsCarName.DataSource as DataTable;
    str = blCls.dalAddList();
    if (str != "1")
    {
    ShowMessage.Show(str, "خطا", ShowMessage.PersionMessageBoxButton.Ok,
    ShowMessage.PersionMessageBoxIcon.Error);
    return;
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    ShowMessage.Show(ex.Message, "خطا", ShowMessage.PersionMessageBoxButton.Ok,
    ShowMessage.PersionMessageBoxIcon.Error);
    return;
    }


    کد سمت لایه BL :

    public string dalAddList()
    {
    dalClsBasicInformatioList._Kind = kind;
    if(kind==1)
    dalClsBasicInformatioList._CategoryList = categoryList;
    else if (kind == 2)
    dalClsBasicInformatioList._UnitList = unitList;
    else if (kind == 3)
    dalClsBasicInformatioList._CarList = carList;
    else if (kind == 4)
    dalClsBasicInformatioList._ServicsCardNameList = servicsCardNameList;

    return dalClsBasicInformatioList.dalAddList();
    }


    کد سمت لایه DAL :

    public string dalAddList()
    {
    con.Connect();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Utility.Merge_List", con.Conn);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    //================================================== =========
    cmd.Parameters.Add("@Kind", SqlDbType.TinyInt).Value = kind;
    if (kind == 1)
    cmd.Parameters.Add("@Category", SqlDbType.Structured).Value = categoryList;
    else if (kind == 2)
    cmd.Parameters.Add("@Unit", SqlDbType.Structured).Value = unitList;
    else if (kind == 3)
    cmd.Parameters.Add("@CarList", SqlDbType.Structured).Value = carList;
    else if (kind == 4)
    cmd.Parameters.Add("@NameServiceCard", SqlDbType.Structured).Value = servicsCardNameList;
    //================================================== =========
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Disconnect();
    return "1";
    }



    تشکر می کنم از دوستان تا منو یاری کنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا

    نه parvizwpf جان اینو دیده بودم مشکل جای دیگه هست

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا

    سلام مهندس عزیز
    جسارتا من متوجه سوالت نشدم دقیق . یعنی زمانی که یک رکورد از grid رو پاک میکنی و میخوای از database پاک بشه با این مشکل مواجه میشی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا

    سلام مهندس جان.
    من تو برنامه گرید رو مقدار می دم موقعی که می خوام ذخیره کنم کل گرید رو میدم به یه BindingSource زمانی که میخوام بفرستم به لایه های دیگه تبدیل به DataTable می کنم.
    زمانی که add می کنم مشکلی نیست ولی زمانی که 1 سطر پاک کنم ذخیره رو بزنم این پیغام میاد.
    باهاش داستان دارم. همجوره تغییر دادم پیغام های متفاوت دادم. BindingSource رو پاک کردم باز یه پیغام دیگه داد....

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا

    میگم نمیشه grid فقط حالت نمایشی داشته باشه ؟
    یعنی اولی که اومد بالا کل اطلاعاو بریز تو datatable بعد هربار که از grid پاک کردی از datatable هم پاک کن
    اگرم اضافه کردی ک میشه مثل قبل باش رفتار کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: مشکل در ذخیره جدول به صورت یجا

    چرا مشکل من هم همینه من کلا هر دور هم datatable و bindingsource رو میگیرم پاک میکنم و مقدار رو از اول به این ها میدم باز هم همین مشکل هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره یک جدول در صفحه اچ تی ام ال در بانک به صورت یکجا
    نوشته شده توسط SilverLearn در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 00:48 صبح
  2. سوال: مشکل در ذخیره عکس به صورت باینری
    نوشته شده توسط rezano در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 16:50 عصر
  3. سوال: نمایش رکوردهای مرتبط در دو جدول به صورت یکجا
    نوشته شده توسط barnameye_man در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 15:01 عصر
  4. مشکل ذخیره جدول پس از تغییر فیلدها sql2008
    نوشته شده توسط mehdi1359a در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 13:20 عصر
  5. ذخیره یک Query یا جدول به صورت یک فایل PDF
    نوشته شده توسط saeid_sazegar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 06:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •