نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در اعمال Style ها

  1. #1

    اشکال در اعمال Style ها

    من در برنامه سعی در میل کردن صفحات Html دارم که گرافیک این صفحات در اختیار مدیر سیستم است
    من R.html را دارم و به صورت زیر دریافت میکنم تا body میل مرا تشکیل دهد.
    Dim
    Stream As IO.StreamReader

    ("Stream = IO.File.OpenText(Server.MapPath("~\SendEmail\R.htm
    StrBody = Stream.ReadToEnd
    Stream.Close()
    StrBody = StrBody.Replace("#ImgURL#", ConfigurationSettings.AppSettings("SiteAddress") + "\SendEmail\ImgEmail\TopLogo.jpg")

    IrMailFr.Body = Utility.Filtering(StrBody)
    IrMailFr.BodyFormat = MailFormat.Html
    IrMailFr.UTF8AnyWhere =
    True
    اما هنگامی که در میل کاربر نمایش میدهد Style این فرم Html اعمال نمیگردد این در حالی است که فرم R.html style اعمال میشود
    اشکال کجاست ؟
    آیا راههای بهتری برای فرستادن اینگونه میلها که حاوی کدهای html و اطلاعات بانک اطلاعاتی یا عکسها است وجود دارد؟



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    چرا با CSSکار نمیکنید؟ معمولا وقتی میخواهند چند ظاهر برای یک صفحه داشته باشند و بسادگی آنها را تغییر دهند از CSS استفاده میشود، البته SKIN و Theme هم به ASP.NET 2.0 اضافه شده که این کار را ساده تر میکند.

  3. #3
    نمی خوام از Css کنم چون میخواهم بعدا یه editor بزارم تا این صفحات را مدیر بتواند تغییر دهد البته قسمتهایی که مربوط به اطلاعات بانک نیست

  4. #4
    کسی به این مشکل بر نخورده؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Style
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 21:23 عصر
  2. عدم کارکرد درست Style
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 16:07 عصر
  3. حفظ حالت Xp Style در هر شرایطی
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 17:23 عصر
  4. xp style
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 13:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •