نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: select all کردن متن در برنامه ای دیگر

  1. #1

    Question select all کردن متن در برنامه ای دیگر

    سلام.
    من میخوام تو برنامه ام به یه برنامه ی دیگه دسترسی داشته باشم؛ و متن موجود در صفحه رو select all کنم.
    تو برنامه ای مثل نوت پد با کد زیر انجام میشه:
    IntPtr appHandle = FindWindow(null, "Untitled - Notepad"); 
    if (appHandle == IntPtr.Zero)
    {
    MessageBox.Show("Specified app is not running.");
    return;
    }


    SetForegroundWindow(appHandle);
    System.Threading.Thread.Sleep(500);



    SendKeys.SendWait("^a");


    ولی تو برنامه ای که من قصد دارم متن شو Select All کنم، کلید های ctrl+a برای کار دیگه ای تعبیه شده.

    راهی هست که بتونم Select All رو انجام بدم براش؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: select all کردن متن در برنامه ای دیگر

    هندل TextBox مورد نظر رو بدست بیارید. اگه از کلاس Edit باشه میتونید با ارسال EM_SETSEL محل Selection رو تعیین کنید.

  3. #3

    نقل قول: select all کردن متن در برنامه ای دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    هندل TextBox مورد نظر رو بدست بیارید. اگه از کلاس Edit باشه میتونید با ارسال EM_SETSEL محل Selection رو تعیین کنید.
    نه متاسفانه از کلاس Edit نیست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: امکان select all کردن مطالب برای delete در cms
    نوشته شده توسط rendmaslak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 19:26 عصر
  2. ارسال متن به برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط fazelm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 22:42 عصر
  3. سوال: جلوگیری از کپی کردن متن در برنامه
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1388, 13:28 عصر
  4. اجرا کردن و بستن برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط mohsen_solhjoo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 21:44 عصر
  5. مخفی کردن trayIcon یک برنامه دیگر
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1383, 13:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •