نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

  1. #1

    خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    سلام
    یک قطعه کد نوشتم روی لوکال کار میکنه ولی روی هاست که اجرا میکنم خطای Internal Server Error میده ):

    این کد هست:
    include_once('simple_html_dom.php');
    for ($i=1;$i<=500000;$i++){ /*3651800527*/
    $url = 'http://mysite.com/post:'.$i;
    $file_headers = @get_headers($url);
    if($file_headers[0] == 'HTTP/1.1 404 Not Found') {
    $exists = false;
    }
    else {
    $exists = true;
    }
    if($exists){
    $curl = curl_init();
    curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 10);
    $str = curl_exec($curl);
    curl_close($curl);

    $txt= str_get_html($str);
    foreach($txt->find('div[id=vposttext]') as $article) {
    file_put_contents('w/'.$i.'.txt' , $article->plaintext);
    break;
    }
    $txt->clear();
    }
    }
    echo 'Finish!';


    همون طور که مشخص هست در کد از یک کلاس استفاده کردم که از این لینک میشه دانلودش کرد: http://sourceforge.net/projects/simplehtmldom/

    البته چک کردن کلاس ضروری نیست چون خودم ک کلاس رو چک کردم مشکل از file_get_contents که داخل کلاس استفاده شده!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    سلام می تونی به سایت ها یک سری بزنی
    http://stackoverflow.com/questions/2...e-get-contents

  3. #3

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    ممنون از پاسختون (:
    این چند روز در stackoverflow و سایت های مشابه زیاد جستجو کردم در کد هم تغییرات زیادی برحسب لینک ها اعمال کردم ولی متاسفانه تا الان هیچ کدوم جواب نداده ):

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    شما هیچ حا file_get_contents ندارین که میگین مشکل از اونه ،‌اگه منظورتون file_put_contents هست که احتمالا دارین اشتباه میکنید اما میتونید از fopen و fwrite استفاده کنید و ببینید همون خطا را میگیرین یا نه. اما به نظرم مشکل از اون نیست و باید trace کنین (خط به خط بررسی کنید) کدتون را.

  5. #5

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    ممنون، ممکنه از تنظیمات php سرور باشه؟

  6. #6

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    بخش ذخیره فایل رو با fwrite و fopen نوشتم باز هم خطای قبلی رخ داد.

    if($exists){
    $curl = curl_init();
    curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_FRESH_CONNECT, TRUE);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($curl, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 100000000000000);
    $str = curl_exec($curl);
    curl_close($curl);

    $txt= str_get_html($str);
    foreach($txt->find('div[id=vposttext]') as $article) {
    //file_put_contents('w/'.$i.'.txt' , $article->plaintext);
    $file = fopen('w/'.$i.'.txt',"w");
    echo fwrite($file,$article->plaintext);
    fclose($file);
    break;
    }
    $txt->clear();
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    دوست عزیز خطای Internal Server Error خیلی خطای کلی هست و عموما مربوط به وب سرور هستش ،‌شما باید log های وب سرور (برای شما آپاچی احتمالا) را بررسی کنید تا بفهمین دقیقا مشکل چیه یا خط به خط بررسی کنی ببینی کجا خطا میده.

  8. #8

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    پیشنهاد میکنم برای Trace بخش ذخیره و بخش گرفتن اطلاعات را جدا کنید و اول بخش گرفتن را چک کنید اگر مشکل نداشت بعد ذخیره را بنویسید .

    ولی حدسی که خودم میزنم شاید بخاطر « false » بودن مقدار allow_url_fopen باشد . ( البته بازم باید با CURL جواب بده ! )

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    اول یک phpinfo بگیر ببین چه خبره تو تنظیمات , بعد برو سراغ خطا یابی !!!
    بعد اینکه فایل داخل پروژه خودت رو میگیری ؟ یا فایل خارجی هستش ؟
    بعضی مواقع که سرورهای مقابل agent های غیر کاربر رو بلاک میکنن از این خطاها زیاد میگیری ...

  10. #10

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خطای Internal Server Error خیلی خطای کلی هست و عموما مربوط به وب سرور هستش ،‌شما باید log های وب سرور (برای شما آپاچی احتمالا) را بررسی کنید تا بفهمین دقیقا مشکل چیه یا خط به خط بررسی کنی ببینی کجا خطا میده.
    ممنون، این بار ک تست گرفتم همزمان لاگ ها رو چک میکنم.
    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد میکنم برای Trace بخش ذخیره و بخش گرفتن اطلاعات را جدا کنید و اول بخش گرفتن را چک کنید اگر مشکل نداشت بعد ذخیره را بنویسید .

    ولی حدسی که خودم میزنم شاید بخاطر « false » بودن مقدار allow_url_fopen باشد . ( البته بازم باید با CURL جواب بده ! )
    هر دوتا رو جدا جدا تست گرفتم درست هستن ولی باهم گیر میکنه :دی
    allow_url_fopen هم true هست البته همون طور که گفتید باز با curl باید جواب میداد!

    نقل قول نوشته شده توسط m.esmaeilzadeh مشاهده تاپیک
    اول یک phpinfo بگیر ببین چه خبره تو تنظیمات , بعد برو سراغ خطا یابی !!!
    بعد اینکه فایل داخل پروژه خودت رو میگیری ؟ یا فایل خارجی هستش ؟
    بعضی مواقع که سرورهای مقابل agent های غیر کاربر رو بلاک میکنن از این خطاها زیاد میگیری ...
    فایل خارجی هست، این احتمال میگید باهاتون موافقم اما اگر سرور مقصد بلاک میکنه چرا با رفرش صفحه دوباره عملیات شروع میشه؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    فایل خارجی هست، این احتمال میگید باهاتون موافقم اما اگر سرور مقصد بلاک میکنه چرا با رفرش صفحه دوباره عملیات شروع میشه؟
    عملیات چی شروع میشه ؟
    شاید چون سرور شما مقدار timeout برای به آخر رسیدن روند اجراش زیاده تا آخر این زمان مدام فکر میکنه !!!
    چون وقتی بلاک میکنه سریع برنامه شما به اتمام نمیرسه و مدام فکر میکنه و سرور پردازش داره ....
    تو جستجو گرهای خبری و بولتن سازها زیاد سر این موضوع به مشکل خورده بودم که رفع شدن !!!

  12. #12

    نقل قول: خطای Internal Server هنگام استفاده از file_get_contents

    همین عملیات موجود در کد پست اول!

تاپیک های مشابه

  1. خطای دات نت هنگام استفاده ایجاد از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط gelayor14 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 بهمن 1392, 10:13 صبح
  2. سوال: بروز خطای internal server error
    نوشته شده توسط shine987 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 14:06 عصر
  3. سوال: خطای CrystalDecisions using هنگام استفاده از سورس دانلود شده
    نوشته شده توسط momimomi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 14:52 عصر
  4. سوال: مشکل خطای internal server error
    نوشته شده توسط hadiansari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 17:13 عصر
  5. خطای Parser error هنگام استفاده از Resource ها
    نوشته شده توسط hassanf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 17:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •