نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در مورد Form_load

  1. #1

    سوال در مورد Form_load

    سلام دوستان.کد زیر رو دارم
            private void form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Control ctrl in grpBoxInfo.Controls)
    {
    if (ctrl.GetType() == typeof(TextBox) || ctrl.GetType() == typeof(project.Components.TextBox))
    {
    ctrl.TextChanged += new EventHandler(ctrl_TextChanged);
    }
    }

    می خواستم بدونم دقیقا چی کار میکنه؟ به نظر خودم میاد تکست باکسی پیدا کرد و اگه تکستش تغییر کرده بود براش event_handler درست میکنه.آره، درسته؟
    و اینکه این کد کی اجرا میشه؟به محض اجرا شدن فرم؟ خیلی ممنون از توجهتون.
    آخرین ویرایش به وسیله mehdihalla : دوشنبه 11 خرداد 1394 در 11:25 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    سلام این فرم میاد تموم کنترلهایی که از نوع textbox یا کامپوننت های ارث گرفته شده از textbox هستند رو در زمان اجرا فرم رویداد TextChange رو با تابع ctrl_TextChanged به کنترلها اضافه می کنه

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام این فرم میاد تموم کنترلهایی که از نوع textbox یا کامپوننت های ارث گرفته شده از textbox هستند رو در زمان اجرا فرم رویداد TextChange رو با تابع ctrl_TextChanged به کنترلها اضافه می کنه
    سلام دوباره.میشه یه مقدار توضیح بدین درست متوجه نشدم..ببخشید..
    الان این تکه از کد اولین کدی هست که پس از باز کردن برنامه اجرا میشه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    نگاه کنید اگه فرم form اولین فرمیه که توی برنامه اجرا میشه هنگامی که فرمتون لود شد به کنترل های تکسباکس رویداد تغییر متن(Text Change) رو اختصاص می ده که هر رویداد یه تابع داده که هنگامی که رخ داد اون تابع اجرا میشه
    که توی مثال شما اسمش ctrl_TextChanged. اگه بازهم متوجه نشدی بگید تا بیشتر تر راهنمایی کنم

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    این کد رو میشه روان تر هم نوشت:

    private void form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Control ctrl in grpBoxInfo.Controls)
    {
    if (ctrl is TextBox || ctrl is project.Components.TextBox)

    {
    ctrl.TextChanged += ctrl_TextChanged;

    }
    }




    بدین ترتیب تمام کنترل های TextBox و project.Component.TextBox موجود در grpBoxInfo پیدا شده و در رخدادگردان تغییر متن (TextChanged Event Handler) متدی بنام ctrl_TextChanged ثبت میشود. بصورت ساده تر: با تغییر متن (کادرهایی متنی گروپ باکس مذکور) این متد اجرا میشود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    نقل قول نوشته شده توسط RmeXXXXXXXXX مشاهده تاپیک
    این کد رو میشه روان تر هم نوشت:

    private void form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Control ctrl in grpBoxInfo.Controls)
    {
    if (ctrl is TextBox || ctrl is project.Components.TextBox)

    {
    ctrl.TextChanged += ctrl_TextChanged;

    }
    }




    بدین ترتیب تمام کنترل های TextBox و project.Component.TextBox موجود در grpBoxInfo پیدا شده و در رخدادگردان تغییر متن (TextChanged Event Handler) متدی بنام ctrl_TextChanged ثبت میشود. بصورت ساده تر: با تغییر متن (کادرهایی متنی گروپ باکس مذکور) این متد اجرا میشود.
    این که همونه!
    منظور از روان تر یعنی چه؟

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد Form_load

    استفاده از کلمه is و حذف GetType و typeof ، منم نگفتم اختراع کردم که! همون کد شما رو به شکل ساده تر، روانتر و با قابلیت خوانده شدن بیشتر نوشتم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •